Αναστασία Γιούσεφ: Χαμός σε δεξίωση γάμου – Ξεσήκωσε τον γαμπρό με τον χορό της, το «τούρλωσε» πάνω του (VIDEO)

Αναστασία Γιούσεφ: Χαμός σε δεξίωση γάμου - Ξεσήκωσε τον γαμπρό με τον χορό της, το «τούρλωσε» πάνω του (VIDEO)

Φορούσε ένα μπλε αστραφτερό σύνολο

Στον γάμο ενός ζευγαριού στον Ασπρόπυργο «εισέβαλε» η Αναστασία Γιούσεφ, η οποία είχε αναλάβει να διασκεδάσει τους καλεσμένους με ένα σόου.

Η χορεύτρια μπήκε στο κέντρο της δεξίωσης φορώντας ένα μπλε αστραφτερό σύνολο και άρχισε να τραγουδά ένα από τα κομμάτια που έχει κυκλοφορήσει. Αργότερα ξεκίνησε το σόου της, κάνοντας τις δικές της χορευτικές κινήσεις με τους καλεσμένους αλλά και τον γαμπρό να το διασκεδάζουν αρκετά.

Μετά το τραγούδι της, η Γιούσεφ πλησίασε τον γαμπρό και του αφιέρωσε έναν οριεντάλ χορό που είχε ετοιμάσει για την περίσταση, με τον ίδιο να διασκεδάζει και τους καλεσμένους να φωνάζουν και να χειροκροτούν.

«Έλα αστεράκι γαμπρούλη» φώναζε η Αναστασία Γιούσεφ στον γαμπρό, όπως φαίνεται σε κλιπ που ανέβασε μέσω Instagram.

Υπενθυμίζεται πως σε συνέντευξή της, πριν δύο χρόνια, η γνωστή χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ είχε μιλήσει για τα επαγγελματικά της και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.

Μάλιστα, με αφορμή την πρόταση που δέχτηκε για το ριάλιτι Φάρμα, όπου της πρότειναν μία πολύ καλή αμοιβή, η δημοφιλής χορεύτρια είχε αναφερθεί και στο Instagram και τις απολαβές της ως influencer. Όπως αποκάλυψε: «Ήταν μία αρκετά καλή οικονομική πρόταση. Βέβαια, δεν υπερβαίνει κατά πολύ αυτά που μπορώ να βγάλω μέσα από την δουλειά μου. Ένας καλός μήνας στο Instagram με αρκετά give away και διαφημίσεις μπορεί να φτάσει και τις 10.000 ευρώ».

Επίσης, σε άλλη της συνέντευξη έχει πει: «Μου έχουν προσφέρει 20.000 ευρώ για να πάω στη Μύκονο σε ένα πάρτι με Άραβες. Εννοείται ότι δεν πήγα».