Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Σαμ Ασγκάρι: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους

Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Σαμ Ασγκάρι: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους

Εννιά μήνες νωρίτερα το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι χωρίζει

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους 9 μήνες μετά την ανακοίνωση ότι οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six δείχνουν ότι διατήρησαν τους όρους του προγαμιαίου τους συμβολαίου.

Η Σπίαρς θα κρατήσει «διάφορα κοσμήματα» και άλλα προσωπικά αντικείμενα, σύμφωνα με τα έγγραφα, καθώς και τα κέρδη που έβγαλε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον γάμο του ζευγαριού.

Επιπλέον, τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι υπάρχουν πρόσθετα περιουσιακά στοιχεία που θα μοιραστούν σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο.

Τα έγγραφα κατατέθηκαν σε δικαστήριο του Λος Άντζελες αργά το βράδυ της Τετάρτης 1 Μαΐου και θα γίνουν επίσημα εν αναμονή της υπογραφής του δικαστή.

«Η Μπρίτνεϊ συνεχίζει να γυρίζει σελίδα – οι ιστορίες ότι χρεοκόπησε είναι γελοίες και αποδεδειγμένα ψευδείς», είπε αποκλειστικά πηγή στο Page Six.

«Αν και απολαμβάνει πολυτελή ταξίδια ως αποτέλεσμα της σκληρά κερδισμένης ελευθερίας της, είχε μια συμφωνία-ορόσημο για το βιβλίο της από την οποία θα κερδίζει για πολύ καιρό και ο ουρανός είναι το ταβάνι όσον αφορά την κερδοφόρα δύναμή της, συμπεριλαμβανομένων των κινηματογραφικών δικαιωμάτων για το “Woman in Me”…. Και ευτυχώς ένα αρραγές προγαμιαίο συμβόλαιο».

Οι πηγές δήλωσαν ότι το διαζύγιο διευθετήθηκε «φιλικά» σε μεγάλο βαθμό λόγω του «προγαμιαίου συμβολαίου».

Καταγραφη_2_
Πηγές επιβεβαίωσαν τον περασμένο Αύγουστο ότι η 42χρονη τραγουδίστρια και ο 30χρονος γυμναστής είχαν χωρίσει μετά από 14 μήνες γάμου, εν μέσω ισχυρισμών ότι την απάτησε.

Οι πηγές είχαν πει επίσης εκείνη την εποχή ότι ο Ασγκάρι προσπαθούσε να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου, αν και τελικά δεν το αμφισβήτησε.

Ο Ασγκάρι κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου από τη Σπίαρς στις 16 Αυγούστου του 2023, επικαλούμενος «αγεφύρωτες διαφορές».

Ανέφερε ως ημερομηνία του χωρισμού τους την 28η Ιουλίου και ζητούσε από την ποπ σταρ να του καταβάλει συζυγική διατροφή και τα έξοδα των δικηγόρων του.

Η Σπίαρς και ο Ασγκάρι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2022 μετά από σχεδόν έξι χρόνια σχέσης.