Σάλος με ερωτική ταινία που γυρίστηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Ομόνοια

Σάλος με ερωτική ταινία που γυρίστηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Ομόνοια

Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη στις εγκαταστάσεις του ΗΣΑΠ, καθώς πρωταγωνιστές ταινίας ενηλίκων γύρισαν ερωτικό βίντεο στο σημείο εναπόθεσης παροπλισμένων συρμών στην Ομόνοια

Σάλος έχει προκληθεί μετά τη δημοσιοποίηση ενός απίστευτου περιστατικού που θέλει πρωταγωνιστές ταινίας ερωτικού περιεχομένου ενηλίκων να φτάνουν ανενόχλητοι κάτω από το Μέγαρο του ΗΣΑΠ στον παλαιό Σταθμό της Ομόνοιας και να γυρίζουν ολόκληρο ροζ βίντεο.

Σύμφωνα με το documentonews.gr, οι ηθοποιοί και οι κάμεραμαν περπάτησαν κανονικά στις ράγες, χωρίς κανείς να τους σταματήσει, έκαναν τα γυρίσματα και το δημοσίευσαν στο διαδίκτυο.

Πιο αναλυτικά, το σκηνικό συνέβη το φθινόπωρο του 2023. Τότε, μια γυναίκα και δυο άντρες μπήκαν, εν ώρα λειτουργίας του Ηλεκτρικού, στις γραμμές από τον Σταθμό της Ομόνοιας και γύρισαν τη συγκεκριμένη ερωτική ταινία. Στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις που σταθμεύουν παλιοί συρμοί. Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στα τέλη Οκτωβρίου του 2023. Αρχικά είχε αναρτηθεί σε συγκεκριμένο δημοφιλή ιστότοπο για ταινίες ενηλίκων από όπου και διαδόθηκε και σε άλλες αντίστοιχες ιστοσελίδες.

«Κυκλοφορεί ως αστείο μεταξύ εργαζομένων» λέει στο documentonews.gr, o Παναγιώτης Κοντογιάννης, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ. και συνεχίζει: «Δεν γνωρίζω ούτε ποια ώρα έγινε το περιστατικό, ούτε τι είδους φύλαξη είχαμε εκείνη την ώρα. Δεν ξέρω και δεν είναι δικιά μου αρμοδιότητα να απαντήσω. Υπάρχουν στην εταιρεία κάμερες, τμήμα φύλαξης και αυτοί ξέρουν καλύτερα να απαντήσουν. Οι εγκαταστάσεις είναι φυλασσόμενες όμως η πράξη έχει δείξει ότι η φύλαξη μας υπολείπεται από αυτό που θα έπρεπε να είναι. Έχουμε συνεχώς παραβιάσεις των χώρων μας από νέους που κάνουν graffiti ή parkour στις οροφές των τρένων. Όλο αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που φυλάσσεται το σύστημα. Τα συστήματα και ο κόσμος που διαθέτουμε υπολείπονται κατά πολύ».

Το documentonews.gr απέστειλε ερωτήματα προς Αθ. Κοτταρά και τον Γ. Κεσκενίδη. Συγκεκριμένα οι δυο υπεύθυνοι ερωτήθηκαν:

· Τι προβλέπεται στο πρωτόκολλο ασφαλείας για τις περιπτώσεις ατόμων που μπαίνουν παρανόμως και με κίνδυνο στις γραμμές του Ηλεκτρικού;

· Ο σταθμός της «Ομόνοιας» έχει συνεχή αστυνομική παρουσία. Πώς είναι δυνατόν να περπάτησαν μέσα στο δίκτυο τουλάχιστον 3 άτομα που φαίνονται στο βίντεο και να έφτασαν στους χώρους που βρίσκονται οι παλιοί συρμοί της Γραμμής 1;

· Τα εν λόγω άτομα έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας;

· Αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους πώς κατόρθωσαν να φύγουν από το παλαιό Σταθμό της Ομόνοιας;

Ουδέποτε απαντήθηκε κατ’ουσίαν τι συνέβη με τα άτομα που εισέβαλλαν. Η επίσημη απάντηση ήταν η εξής: «Η παράνομη είσοδος ατόμων σε αυτές, αποτελεί αδίκημα και διώκεται ποινικά. Για την αντιμετώπιση περιστατικών εισόδου ατόμων στην τροχιά, η ΣΤΑ.ΣΥ ζητά τη συνδρομή των αστυνομικών του σώματος «Αριάδνη», που επιχειρεί στα μέσα σταθερής τροχιάς. Το συγκεκριμένο βιντεοληπτικό υλικό προσδιορίζεται σε σημείο του δικτύου εναπόθεσης παροπλισμένων συρμών στην Ομόνοια, όπου η τροχιά δεν ρευματοδοτείται. Περιήλθε σε γνώση της ΣΤΑ.ΣΥ στο τέλος της περασμένης χρονιάς και η εταιρεία έχει ενημερώσει σχετικά τις αστυνομικές αρχές. Για την περαιτέρω θωράκιση του συγκεκριμένου σημείου, που αποτελεί στόχο βανδαλισμών (γκράφιτι), συντάχθηκε σχετική έκθεση και επίκειται η εγκατάσταση εξελιγμένων τεχνικών συστημάτων παρακολούθησης και αποτροπής».