Σοφία Βεργκάρα για την απόφασή της να μην κάνει άλλα παιδιά: Απαιτεί πολλές θυσίες

Σοφία Βεργκάρα για την απόφασή της να μην κάνει άλλα παιδιά: Απαιτεί πολλές θυσίες

Θεώρησα ότι δεν ήταν δίκαιο να φέρω ένα παιδί σε αυτόν τον κόσμο και να μην μπορώ να δώσω το 100%, πρόσθεσε

Η Σοφία Βεργκάρα εξήγησε τους λόγους που δεν θεώρησε «καλή ιδέα» το να αποκτήσει παιδιά με τον Τζο Μανγκανιέλο.

Το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Ιούλιο, μετά από επτά χρόνια γάμου. Η ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα, τον Ιανουάριο ότι ο λόγος ήταν η επιθυμία του Μανγκανιέλο να αποκτήσει παιδιά, πράγμα που δεν ήθελε η Σοφία Βεργκάρα, που έχει αποκτήσει ήδη έναν γιο με τον Τζο Γκονσάλες.

Μιλώντας στο People, η Σοφία Βεργκάρα δήλωσε αρχικά: «Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που μπορεί να ακούγονται σαν καλές ιδέες, αλλά δεν είναι. Ήμουν ήδη μητέρα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ξέρω τι σημαίνει να είσαι καλή μητέρα ή να προσπαθείς να είσαι η καλύτερη κι αυτό απαιτεί πολλές θυσίες και πολλή ενέργεια».

Ανέφερε επιπλέον, πως ακόμα και στα 51 της θα μπορούσε να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας ή μέσω εξωσωματικής, όμως δεν το ήθελε.

«Σέβομαι απόλυτα κάποια που θέλει να γίνει μαμά μετά τα 50»,δήλωσε και πρόσθεσε: «Σκέφτηκα να μην το κάνω λόγω της καριέρας μου, του τρόπου με τον οποίο ζω τη ζωή μου, του τρόπου που ήταν ο γάμος μου. Θεώρησα ότι δεν ήταν δίκαιο να φέρω ένα παιδί σε αυτόν τον κόσμο και να μην μπορώ να δώσω το 100%».