Σάλος με πασίγνωστη τραγουδίστρια – Φώναζε «Είμαι single!» σε ποδοσφαιριστές την ώρα που έκαναν προπόνηση (VIDEO)

Απίστευτο: Πασίγνωστη ηθοποιός τα παράτησε και έγινε πιλότος

«Είμαι λίγο απαιτητική, αλλά θα σας αγαπήσω πάρα πολύ» πρόσθεσε η γνωστή τραγουδίστρια

Η Σελένα Γκόμεζ ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok στο οποίο φαίνεται να φλερτάρει ποδοσφαιριστές παίζοντας επιθετικό σύστημα καθισμένη στην άκρη του γηπέδου.

Η Γκόμεζ βρέθηκε σε κάποιο γήπεδο ποδοσφαίρου και προφανώς ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από τους παίκτες που έσπευσε να τους ενημερώσει ότι είναι ελεύθερη ώστε να ανοίξει το δρόμο προς μια γνωριμία.

Έτσι, στο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, φαίνεται να κάθεται ντυμένη με ζεστά ρούχα κάπου πίσω από το τέρμα και να φωνάζει «Είμαι ελεύθερη», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Είμαι λίγο απαιτητική, αλλά θα σας αγαπήσω πάρα πολύ». Μάλιστα στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Η μάχη για τον άντρα».

Ασφαλώς και πρόκειται για ένα χιουμοριστικό βίντεο και δεν είναι τόσο απελπισμένη.

Bέβαια τουλάχιστον στο συγκεκριμένο βίντεο οι παίκτες δεν έδειξαν να συγκινούνται με τους χρήστες του Tik Tok να απορούν πως γίνεται αυτό αφού πρόκειται για μια όμορφη σταρ.

«Μπορείτε να φανταστείτε να παίζετε ποδόσφαιρο ακούγοντας τη Γκόμεζ να σας λέει αυτό; Το απόλυτο όνειρό μου», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτοί οι άνδρες δεν κατάλαβαν ότι ήταν κυριολεκτικά η Γκόμεζ. Θα έτρεχα πάνω της».

Η γνωστή τραγουδίστρια προφανώς και ψάχνει ακόμη την αγάπη μετά το χωρισμό της με τον Justin Bieber και τον The Weeknd πριν από χρόνια ενώ από τότε δεν έχει ευδοκιμήσει ούτε επιβεβαιωθεί καμια σχέση από όσες της χρέωσαν. Η ίδια μάλιστα έχει δηλώσει ελεύθερη μέσα από το hashtag #iamsingle ενώ σε ένα παλαιότερο βίντεο στο Tik Tok είχε πει: «Το μισώ όταν τα κορίτσια λένε: “Θεέ μου, το αγόρι με το οποίο είμαι ερωτευμένη δεν ξέρει καν ότι υπάρχω”. Κορίτσι, το δικό μου αγόρι δεν υπάρχει καν. Aκόμα τον αναζητώ.»

@selenagomez

The struggle man lol

♬ original sound – Selena Gomez

Πηγή:newsbreak