Η ανάρτηση & το χακάρισμα στην Αντωνά: «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός»

Η ανάρτηση & το χακάρισμα στην Αντωνά: «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός»

Ένα αδιανόητο ξέσπασμα κατά του Άρη Σοϊλέδη είχε η Μαρία Αντωνά, πριν από λίγη ώρα, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε εάν έκανε η ίδια την ανάρτηση ή εάν έχει χακαριστεί, καθώς η ίδια ανάρτηση έχει γίνει αρκετές φορές στα Instastories της

Oι φήμες θέλουν τον Άρη Σοϊλέδη να προχώρησε τη ζωή του όσο εκείνη βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή με τη φημολογούμενη νέα του σύντροφο.

Ο Άρης Σοϊλέδης την περασμένη Παρασκευή παρακολούθησε με τη νέα του σύντροφο την παράσταση “Όταν Πέθανα” με πρωταγωνιστές το Λάκη Λαζόπουλο και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο Θέατρο Βέμπο!

Όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό, η νέα του σύντροφος ονομάζεται Μαριλίνα και εργάζεται στο χώρο της εστίασης ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά.

«Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του. Πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο. Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Photo-shared-by-MARIA-ANTONA-on-March-12-2024-tagging-@marthamyzali-@peggy_chaidemenatou-and-@papamaria1900.-May-be-an-image-of-1-person..jpg

Η Μαρία Αντωνά ξέσπασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν από λίγη ώρα και έγραψε χαρακτηριστικά στο στόρι που ανέβασε:

«Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός».

Ακριβώς επειδή η ανάρτηση έχει ανέβει πάρα πολλές φορές, τονίζουμε, ότι δεν γνωρίζουμε εάν την έχει κάνει η ίδια είναι προϊόν χακαρίσματος.

Ιδού η ανάρτησή της:

antona.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε πει στον αέρα του Happy Day «Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης καλώς ή κακώς ήταν ένα ζευγάρι που περιμέναμε να παντρευτούν, αλλά τελικά χωρίσανε. Φαίνεται λοιπόν, ότι οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο τελικά επιβεβαιώνονται. Δε ξέρω, μπορεί να τη γνώρισα τώρα την κοπέλα, ή να είναι απλά μια φίλη του.»!

Και συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτοντας: «Οι φήμες όμως ήθελαν τον Άρη Σοϊλέδη γενικώς να έχει προχωρήσει τη ζωή του όσο η Μαρία έλειπε, και όταν εκείνη γύρισε από το παιχνίδι, αυτό ήταν που δημιούργησε το χάσμα επικοινωνίας του. Τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν την γνωρίζω και μπορεί να είναι απλά μια φίλη του ή μια ξαδέλφη του».