Γιώργος Μαζωνάκης: Κάνει επικό πρόμο για τη συναυλία των Rammstein στην Αθήνα τραγουδώντας Du Hast

Γιώργος Μαζωνάκης: Κάνει επικό πρόμο για τη συναυλία των Rammstein στην Αθήνα τραγουδώντας Du Hast

Εδώ και αρκετούς μήνες στα social media είχαν υπογραμμίσει την ομοιότητα του λαϊκού τραγουδιστή με τον Till Lindemann

Είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης ή ο Till Lindemann; Εδώ και μήνες στα social media πολλοί έχουν ταυτίσει τους δύο περφόμερ λόγω της ομοιότητάς τους, που προέκυψε από το πρόσφατο λουκ του Έλληνα τραγουδιστή.

Με αφορμή τώρα την πρώτη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια, στις 30 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας αποφάσισε να την διαφημίσει με την βοήθεια του Γιώργου Μαζωνάκη.  Στο βίντεο φαίνεται ο Έλληνας τραγουδιστής να αναζητά καθηγητή γερμανικών για ταχύρυθμα μαθήματα. Όταν εκείνος του λέει ότι… δεν μπορεί, τότε ο Μαζωνάκης ξεκινά μόνος του να μαθαίνει το Du hast των Rammstein. Αξίζει να σημειωθεί πως στο βίντεο δεν αποκαλύπτεται αν όντως ο λαϊκός τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο πλάι των Rammstein έστω και για λίγο στα τέλη Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Δείτε:

<iframe style="border: none; overflow: hidden;" src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FRammstein%2Fvideos%2F3365944760369343%2F%3Fref%3Dembed_video&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ frameborder=”0″ scrolling=”no” allowfullscreen=”allowfullscreen”>