Τέσσερις συμβουλές για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή

Το TikTok... αποκάλυψε τι κάνουν οι γυναίκες στο σεξ και δεν αρέσει στους άντρες!

Συμβουλές για ζευγάρια που έχουν βαλτώσει

Μπορεί τον πρώτο καιρό σε μια σχέση το σεξ να μοιάζει φανταστικό, να υπάρχει πάθος και έντονη έλξη, όμως όταν ο καιρός περνάει και η ρουτίνα έρχεται, τότε είναι λογικό η ερωτική ζωή του ζευγαριού να βαλτώνει.

Εμείς σου δίνουμε 4 εγγυημένα τιπς για να βελτιώσετε το σεξ στη σχέση σας!
Προγραμματίστε χρόνο για σεξ

Τα ζευγάρια που μένουν σε μακροχρόνιες, ευτυχισμένες σχέσεις συνήθως δίνουν προτεραιότητα στο σeξ και μάλιστα το βάζουν στην ατζέντα τους. Ο προγραμματισμός του σeξ σας δίνει χρόνο να εξαλείψετε τυχόν στρεσογόνους παράγοντες που σας βάζουν φρένο, είτε πρόκειται για άγχος που σχετίζεται με τη δουλειά, είτε φροντίζοντας το σπίτι να είναι καθαρό.

Μην κυνηγάτε για σεξ το σύντροφό σας

Συχνά, όταν ένας σύντροφος θέλει σεξ, δεν έχει να κάνει με την επιθυμία για ευχαρίστηση, αλλά με την ανάγκη για οικειότητα κι αν ακούσει το όχι μπορεί να τρομοκρατηθεί. Εάν η σχέση σας δεν έχει σεξ, το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να κυνηγήσετε τον σύντροφό σας. Το πιο πιθανό είναι να είναι στρεσαρισμένος με κάτι άλλο, οπότε φροντίστε να βοηθήσετε τους υπόλοιπους τομείς για να βελτιωθεί και αυτός!

Σταματήστε να εστιάζετε στο σεξ

Εάν θέλετε να επιταχύνετε τη σeξουαλική σας ζωή, πρέπει να σταματήσετε να κάνετε το σεξ στόχο. Αντίθετα, επικεντρωθείτε στην οικοδόμηση οικειότητας. Συμφωνήστε ότι εσείς και ο σύντροφός σας θα περάσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα χωρίς να κάνετε σεξ. Μόλις σταματήσει η πίεση, θα έχετε χώρο να είστε πιο οικείοι με άλλους τρόπους. Αφιερώστε χρόνο κάθε μέρα για αγκαλιές και φιλιά. Οι αγκαλιές και τα φιλιά μπορεί να φαίνονται ασήμαντα, λέει, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χτίσετε οικειότητα. Επιπλέον, θα μειώσουν τα επίπεδα του άγχους και θα σας κάνουν και τους δύο να έχετε διάθεση για σεξ.

Επισκεφθείτε έναν σεξοθεραπευτή

Τα ζευγάρια που έχουν μια δυνατή σχέση θα πρέπει να μπορούν να κάνουν τις παραπάνω ασκήσεις για να ξαναχτίσουν την οικειότητα τους. Εάν εσείς και ο σύντροφός σας δυσκολεύεστε, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε έναν θεραπευτή που μπορεί να σας βοηθήσει.