Το TikTok… αποκάλυψε τι κάνουν οι γυναίκες στο σεξ και δεν αρέσει στους άντρες!

Το TikTok... αποκάλυψε τι κάνουν οι γυναίκες στο σεξ και δεν αρέσει στους άντρες!

Άλλο οι άντρες και άλλο οι γυναίκες

Τoν τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι άνθρωποι βγαίνουν στο TikTok ως ειδικοί στις σχέσεις, ειδικότητα που συνήθως ανακαλύπτουν μόνοι τους για τον εαυτό τους, πολλές φορές χωρίς να έχουν σπουδάσει τίποτα σχετικό.

Λένε όσα έχουν να πουν και πιθανόν να επηρεάζουν χιλιάδες ανθρώπους σε ευαίσθητες μάλιστα ηλικίες πατώντας πάνω σε ανασφάλειές τους αλλά και σε ένα περιβάλλον ούτως ή άλλως μισογυνικό.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Jake Maddock, ένας tiktoker που δηλώνει ειδικός στις σχέσεις και έκανε ένα βίντεο στο οποίο συμβούλευσε έναν ανώνυμο άντρα να χωρίσει τη σύντροφό του αφού αυτή του αποκάλυψε τον αριθμό των αντρών με τους οποίους έχει κάνει σεξ.

Ο όρος body count και ο μισογυνισμός

Σύμφωνα με το μήνυμα που έστειλε ο άγνωστος άντρας, η κοπέλα του τού αποκάλυψε -χωρίς να έχει εκείνος ρωτήσει- ότι στα 25 της είχε κάνει σεξ με 62 άνδρες. Ένας κανονικός σύμβουλος σχέσεων θα έλεγε στον ανώνυμο χρήστη ότι το άγχος για τις προηγούμενες σεξουαλικές εμπειρίες της κοπέλας του καθρεφτίζει δικά του θέματα ανασφάλειας και μισογυνισμό.

Ο Maddock όμως δεν είναι ένας κανονικός σύμβουλος σχέσεων. Χαρακτήρισε τη γυναίκα ως «πολύ απασχολημένη» και ως άνθρωπο που «έχει περάσει καλά στη ζωή του» και χρησιμοποίησε τον δημοφιλή στα κοινωνικά δίκτυα όρο body count, δηλαδή των αριθμό των ανθρώπων με τους οποίους κάποιος έχει κάνει σεξ.

Στη συνέχεια ο Maddock τον συμβούλεψε να τελειώσει τη σχέση του και να ξεκινήσει με κάποια άλλη. Το point του ήταν κάπως πιο πουριτανικό. Σύμφωνα με τον ίδιο κανείς ερωτικός σύντροφος δεν πρέπει να αποκαλύπτει το παρελθόν του, γιατί έτσι οι σχέσεις καταστρέφονται. Σύμφωνα με αυτόν τον σύμβουλο σχέσεων, καλύτερο είναι να μην ξέρεις καν τι είναι ο δίπλα σου και τι κουβαλάει από το παρελθόν του.

Άλλο οι άντρες και άλλο οι γυναίκες

Αν όμως ήταν ήδη στραβό το κλίμα, από κάτω παραστράβωσε. Όπως θα φανταζόταν κανείς, στα σχόλια έγινε χαμός με πολλούς άντρες να κάνουν shaming στις γυναίκες που τολμούσαν να έχουν ερωτική ζωή πριν από αυτούς. Κάπου εκεί, μία κοπέλα ρώτησε το απλό: «Θα ήταν οκ για έναν άντρα να έχει πάει με 62 γυναίκες;». Δεν απάντησε κανείς πειστικά.

Αντιθέτως, ένας άντρας από κάτω υποστήριξε ότι χώρισε την κοπέλα του, όταν εκείνη του αποκάλυψε ότι είχε πάρει μέρος σε τρίο και ένας άλλος τόνισε ότι ο μεγάλος αριθμός προηγούμενων ερωτικών συντρόφων υποδηλώνει «χαμηλά στάνταρντς».

Όλα αυτά προφανώς δεν συμβαίνουν στο κενό. Οι γυναίκες συνεχίζουν να κρίνονται για τον αριθμό των ανδρών που είχαν στη ζωή τους. Αυτός τις καθορίζει και τις μειώνει σε αξία στα μάτια των ανδρών για τους οποίους συνήθως συμβαίνει το ακριβώς αντίστροφο: Όσο πιο πολλές εμπειρίες τόσο πιο άντρες είναι.