Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτοί είναι οι 8 παίκτες του Survivor που έχει καλέσει στον γάμο του (VIDEO)

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτοί είναι οι 8 παίκτες του Survivor που έχει καλέσει στον γάμο του (VIDEO)

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού θα είναι γύρω στους 600

Tην Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου παντρεύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, με κουμπάρους τον Αναστάσιο Ντούγκα και την Ειρήνη Λουπασάκη.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού θα είναι γύρω στους 600 στο σύνολο και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Fay’s Time», πέντε συμπαίκτες του νικητή του «Survivor» του 2017 θα δώσουν το «παρών».

Συγκεκριμένα, αναμένεται να παρευρεθούν ο Μπο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Σάρα Εσκενάζυ και ο Γιώργος Χρανιώτης. Επίσης, τρεις ακόμη παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έχουν προσκληθεί, και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Ηλία Μπόγδανο, την Ελένη Δάρρα και την Ελένη Χαμπέρη.

Παρόλα αυτά, λίγες ημέρες πριν, έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Λιανός, ο παρουσιαστής του διαγωνιστικού ριάλιτι, δεν είναι ανάμεσα στους καλεσμένους. Ο παρουσιαστής και τραγουδιστής ρωτήθηκε από ρεπόρτερ αν έχει λάβει προσκλητήριο για τον γάμο, του «Survivor 2017».

Τότε εκείνος απάντησε: «Γιατί με ρωτάει όλος ο κόσμος; Δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον άνθρωπο. Να είναι καλά και εύχομαι στα παιδιά καλά στέφανα. Αλλά εγώ γιατί να καλεστώ στο γάμο; Ούτε από την πλευρά της νύφης είμαι, ούτε από του γαμπρού».

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος του είπε: «Έχει καλέσει τη Σία Κοσιώνη και τον Γιώργο Παπαδάκη». «Για το ΣΚΑΙ πες μου» της είπε γελώντας. «Όλους τους πάντες» του απάντησε και τότε ο Γιώργος Λιανός με χιουμοριστική διάθεση της είπε: «Όλο το ΣΚΑΙ εκτός από μένα; Ε τώρα θα το πάρω προσωπικά, τώρα θέλω να πάω».