Ματίνα Παγώνη: Αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος της τραγουδιστής (VIDEO)

Ματίνα Παγώνη: Αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος της τραγουδιστής (VIDEO)

«Δεν χορεύω, ούτε έχω ιδιαίτερη φωνή» είπε

Στις μουσικές της προτιμήσεις, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Ματίνα Παγώνη, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι της αρέσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» προκειμένου να μιλήσει για την έξαρση των κρουσμάτων της νέας παραλλαγής του κορωνοϊού.

Ωστόσο, στο τέλος της συζήτησης, το κλίμα στο στούντιο του Mega «ελάφρυνε», με την ίδια να συζητάει με τους παρουσιαστές για το μουσικό της γούστο.

«Εγώ δεν χορεύω, αλλά μου αρέσει να βλέπω αυτούς που χορεύουν. Δεν μου αρέσει να χορεύω, δεν ξέρω γιατί. Ούτε έχω ιδιαίτερη φωνή», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου είπε ότι: «Έχω πολλά αγαπημένα τραγούδια, αλλά δεν χρειάζεται να πεις κάποιο, γιατί παρεξηγούνται οι υπόλοιποι τραγουδιστές. Όλα τα τραγούδια έχουν τις ώρες τους».

Στη συνέχεια οι παρουσιαστές της εκπομπής ζήτησαν από τη Ματίνα Παγώνη να αποκαλύψει τον αγαπημένο της τραγουδιστή, με την ίδια να έρχεται σε αμηχανία και να ξεσπάει σε γέλια, λέγοντας «όχι, ποτέ».

«Μου αρέσει πολύ ο Αργυρός, έπαιξε πάρα πολύ το καλοκαίρι. Έχει ωραία φωνή. Από ό,τι φαίνεται, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, είναι και χαμηλών τόνων, είναι καλό παιδί. Δεν τον ξέρουμε. Είχαμε πει με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να πάμε, αλλά δεν πήγαμε τελικά. Τώρα κάνει συναυλίες», είπε τελικά η Ματίνα Παγώνη.