Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Καπουτζίδη: «Το θέμα είναι πως επιλέγεις να απαντήσεις»

Ναταλία Γερμανού: Συζητά και για δεύτερη εκπομπή στον Alpha

Για το απαράδεκτο σχόλιο που δέχθηκε

Η Eurovision 2022 αλλά και ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκαν στο επίκεντρο της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού.

Η παρουσιάστρια του Alpha δεν άφησε ασχολίαστο το απαράδεκτο tweet στο οποίο και αναφέρθηκε ο παρουσιαστής και σεναριογράφος.

«Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η Ναταλία Γερμανού συνεχάρη τον Γιώργο Καπουτζίδη για την στάση του και τον τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα.

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο αγαπημένος μου αυτός άνθρωπος, για μια ακόμα φορά, με έκανε να επιβεβαιωθώ για όλους τους λόγους για τους οποίους τον θαυμάζω, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, τον στηρίζω και τον σέβομαι από την πρώτη κιόλας μέρα που τον γνώρισα. Την εποχή ακόμα που ήταν στις Σαββατογεννημένες», είπε η Ναταλία Γερμανού.

«Ο Γιώργος δέχθηκε ένα σχόλιο στο Twitter. Όλοι δεχόμαστε σχόλια στο Twitter. Το θέμα, όμως, δεν είναι να δέχεσαι σχόλια στο Twitter αλλά πως επιλέγεις να απαντήσεις», πρόσθεσε.

«Ακριβώς αυτά πρέπει να τα συζητάμε γιατί, αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα ξεπεράσουμε ποτέ» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού με όλη την τηλεοπτική της παρέα να χειροκροτεί το σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη.