Χριστοπούλου: «Εάν είχα κάνει εγώ τη δήλωση που έκανε ο Κώστας Τσουρός…»

Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν έκανα παιδί λόγω της αγάπης - Το έχω μετανιώσει» (VIDEO)

Τι είπε η Έλενα Χριστοπούλου

Η συνέντευξη που έδωσε ο Κώστας Τσουρός στο περιοδικό ΟΚ! συζητήθηκε στο Πρωινό μας, όπου τα σχόλια των συνεργατών της εκπομπής επικεντρώθηκαν στην απάντηση που έδωσε ο γνωστός δημοσιογράφος όταν ρωτήθηκε αν αισθάνεται ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει τη δική του εκπομπή.

Η απάντηση που έδωσε ο Κώστας Τσουρός ήταν: «Όταν πήγα στο Mega, πήγα για να κάνω μια δική μου εκπομπή. Υπήρξαν αλλαγές και καταλήξαμε με το κανάλι να συνεργαστούμε με την Ελεονώρα. Ευτυχώς δεν έχει περάσει μόνο από το δικό μου μυαλό η ιδέα να παρουσιάσω δική μου εκπομπή, αλλά και από το μυαλό στελεχών. Θα το έκανα, αρκεί να ήταν κάτι που να με αντιπροσωπεύει και να μπορώ να το υπηρετήσω σωστά».

Η Έλενα Χριστοπούλου, σημείωσε αρχικά: «Δεν την λες και την καλύτερη λέξη να χρησιμοποιήσεις το «καταλήξαμε». Σαν την ύστατη λύση εμένα μου φάνηκε, από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα». Στη συνέχεια, είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ αν είχα κάνει αυτή τη δήλωση και ήμουν στη θέση του, δεν θα καθόμουν στο τραπέζι της Ελεονώρας πάλι. Το να λέει ο άνθρωπος δίπλα της αυτό το πράγμα με τέτοιο τρόπο, από τη μία είναι ειλικρινής και ξεκάθαρος και μπράβο του και δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, από την άλλη δεν είναι πολύ κολακευτικό για την παρουσιάστρια της εκπομπής αυτής. Είναι θέμα σεβασμού».

«Το «καταλήξαμε» δεν είναι πολύ ωραία λέξη. Θα μπορούσε να είναι πιο γλυκός σε αυτή την απάντηση. Είναι δίπλα σε μία παρουσιάστρια, η οποία είναι πολύ καλή παρουσιάστρια. Είναι πολύ ψυχρή απάντηση και μιλάει για το εγώ του μόνο, δηλαδή, δεν βάζει καθόλου την παρουσιάστρια μέσα στο γενικότερο κλίμα. Ήταν λίγο αμήχανο, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω», ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου.