Survivor All Star: Άγριος καυγάς Μαριαλένα-Σάκη -Δεν τον είδαν ποτέ οι τηλεθεατές

Survivor All Star: Χαμός με την Μαριαλένα και τον Μαρτίκα - «Δεν γίνεται το 2023 να λέγεται αυτό για μια γυναίκα» (VIDEO)

Η αποκάλυψη

Έντονο καβγά είχαν η Μαριαλένα και ο Σάκης στο Survivor All Star, ωστόσο, οι τηλεθεατές δεν τον είδαν ποτέ, όπως αποκάλυψε το Πρωινό μας.

Ο Γιώργος Λιανός, ωστόσο, τους «έδωσε»…

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριαλένα δεν σταματούσε να κατηγορεί τον Σάκη, η οποία ήταν η μοναδική παίκτρια που δεν πρόλαβε να κάνει βολές. Η Μαριαλένα κόλλησε πολύ στο παζλ και θεώρησε ότι ο Σάκης δεν τη βοήθησε, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινό επεισόδιο.

Μόλις προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα η παρουσιάστρια της εκπομπής, Φαίη Σκορδά, αναρωτήθηκε αν υπάρχουν τέτοιοι άνδρες, όπως ο Σάκης, που να αγαπούν τόσο πολύ τις γυναίκες. «Πού είναι αυτοί οι άνδρες;», είπε η Φαίη Σκορδά και συμπλήρωσε: «Καταλαβαίνω και τη Μαριαλένα, γιατί η συμπεριφορά της θυμίζει συμπεριφορά μικρού κοριτσιού… ».

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, η Μαριαλένα ήταν ιδιαίτερα «επιθετική» απέναντι στον Σάκη λέγοντάς του: «Τόσους βοήθησες στο παζλ. Σε εμένα βρήκες να κάνεις λάθος;».