Τζούλια Αλεξανδράτου: Αποκαλύψεις «φωτιά» από την μητέρα της για το DVD – «Πεθάναμε εντελώς»

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αποκαλύψεις «φωτιά» από την μητέρα της για το DVD - «Πεθάναμε εντελώς»

Μία σπάνια συνέντευξη για την κόρη της

Για το επίμαχο DVD και το πώς το αντιμετώπισαν μίλησε η μητέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Η μητέρα της, Άλισον Χαντ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People τόνισε πως ως παιδί ήταν πολύ ήσυχη και υποστήριξε ότι όσα λεφτά έβγαλε από το μόντελινγκ, δεν τα εκμεταλλεύτηκε ποτέ.

«Ήμουν αυστηρή μαζί τους, δεν ήθελα να κάνουν ό,τι θέλουν. Η Τζούλια ήταν πολύ ήσυχο παιδί, δεν με δυσκόλεψε καθόλου», είπε. Καθότι υπήρξε κι εκείνη μοντέλο, δεν είχε κανένα ενδοιασμό στο να ασχοληθούν και τα παιδιά της με το μόντελινγκ.

Για την πρώτη φωτογράφηση που έκανε η Τζούλια, ανέφερε: «Εκείνη την περίοδο, εγώ ήμουν ήδη στο πρακτορείο Models One, και σε κάποια δουλειά μου ζήτησαν να φέρω τη Τζούλια. Έτσι ξεκίνησε».

Επίσης, σημείωσε ότι πάντα προέτρεπε τα παιδιά της να σπουδάσουν και να κάνουν καριέρα και απάντησε σε όσους υποστηρίζουν ότι ήθελε να εκμεταλλευτεί οικονομικά την κόρη της. «Δεν εκμεταλλευτήκαμε ποτέ την Τζούλια, είναι αστείο! Όσα λεφτά έβγαζε από το μόντελινγκ, πηγαίναμε μαζί και παίρναμε ρούχα, παιχνίδια, ό,τι ήθελε», τόνισε.

«Στην Τζούλια μόνο αγάπη της δώσαμε και παραπάνω από το κανονικό. Μπορεί μάλιστα και να την κακομάθαμε γιατί ήταν ένα πολύ ήσυχο παιδί. Της κάναμε όλα τα χατίρια», είπε.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τις δύσκολες μέρες που πέρασε αυτή και ο σύζυγός της, μόλις δημοσιοποιήθηκε το επίμαχο DVD. «Εκεί ήταν που πεθάναμε εντελώς. Για δύο μήνες ήμασταν στο κρεβάτι, δεν βγαίναμε από το σπίτι. Δεν μπορούσαμε να κοιτάξουμε την κοινωνία και τους φίλους μας. Ζήσαμε μια κόλαση», δήλωσε.

Τέλος, εξήγησε πως αργότερα η Τζούλια, τους είπε πως είχε την πρόθεση να γυρίσει το DVD από το 2009, ένιωθε ενοχές και δεν ήξερε πως να το πει στους γονείς της. Γι’ αυτόν τον λόγο, επέλεξε να απομακρυνθεί.