Σάννυ Χατζηαργύρη: Πώς είναι σήμερα η «Λίλα» από τους Singles; (VIDEO)

Σάννυ Χατζηαργύρη: Πώς είναι σήμερα η «Λίλα» από τους Singles; (VIDEO)

Πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο «Ποντικοπαγίδα»

Η Σάννυ Χατζηαργύρη υποδύθηκε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους της ελληνικής τηλεόρασης, έχοντας τον ρόλο της Λίλας στους Singles.

Μετά από αυτό τον ρόλο, η Σάννυ Χατζηαργύρη επέλεξε να μην βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, αφιερώνοντας χρόνο στα παιδιά της. Φέτος, όμως, επιστρέφει στο θέατρο και στο έργο «Ποντικοπαγίδα».

Οι κάμερες συνάντησαν την ηθοποιό, η οποία μίλησε για την απόφασή της να βρεθεί εκτός χώρου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Είχα την επιλογή να μπορέσω να αφιερωθώ στα παιδιά μου, οπότε το έκανα. Τώρα όμως που μεγάλωσαν τα παιδιά ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε δυναμικά. Ο ρόλος της μητέρας είναι όνειρο. Έχει τις δυσκολίες του, είναι μια πίστα αρκετά δύσκολη. Είναι ότι ωραιότερο θα μπορούσα εγώ να ζήσω. Λατρεύω όλους τους ρόλους μου, αλλά ο ρόλος μου στους Singles ήταν μια βόμβα», είπε αρχικά η Σάννυ Χατζηαργύρη.

Η Σάννυ Χατζηαργύρη αναφερόμενη στην υπόθεση Φιλιππίδη και στις καταγγέλλουσες που έχει αναλάβει ο δικηγόρος σύζυγός της, είπε: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι εδώ να στηρίξω τα θύματα, με όποιον τρόπο μπορώ, με ό,τι αγάπη έχω. Ο άντρας μου είναι ο δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη Φιλιππίδη, αυτό όμως δεν με έχει ευαισθητοποιήσει περισσότερο, καθώς είμαι και εγώ ηθοποιός και γνωρίζω πράγματα. Όποτε μπορώ πηγαίνω στο δικαστήριο και της κρατάω το χέρι».

Βίντεο: Δείτε πώς είναι σήμερα η Σάννυ Χατζηαργύρη