Χάρης Βαρθακούρης: «Έριχναν κατάρες στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου»

Χάρης Βαρθακούρης: «Έριχναν κατάρες στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου»

Μετά τις δηλώσεις του Κρητικού για τα περί βιασμού στο Big Brother

Για την παρουσίαση του Big Brother μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο τραγουδιστής δήλωσε ότι δεν του άρεσε το ριάλιτι και αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Κρητικό και τις δηλώσεις του για τον βιασμό που προκάλεσαν οργή.

“Πολύ γρήγορα αντιλήφθηκα ότι δεν μου αρέσει αυτό το reality. Άρχισε να με παίρνει από κάτω από τη δεύτερη εβδομάδα. Όταν έγινε το περιστατικό με τον Κρητικό δέχτηκε πάρα πολλά πυρά, με πήρε και μένα η μπάλα. Δεχόμουν μηνύματα, “ντροπή σου”, το ένα, το άλλο. Αντιλήφθηκα ότι ο κόσμος νομίζει ότι εσύ κινείς τα νήματα επειδή σε βλέπει παρουσιαστή. Τα μηνύματα που πήρα, από μικρή ομάδα ανθρώπων βέβαια, με χάλασε, με χάλασαν οι κατάρες που διάβαζα για μένα, για τη γυναίκα μου, για τα παιδιά μου. Λες, “δεν αντιλαμβάνονται ότι εγώ ένα σενάριο έχω μπροστά μου”. Από ένα σημείο και μετά δεν έβλεπα την εκπομπή που παρουσίαζα” δήλωσε ο Χάρης Βαρθακούρη.ς

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο Χάρης Βαρθακούρης είπε για τη συνεργασία τους: “Ο πατέρας μου δεν μου είπε να προσέξω τον Μικρούτσικο μη και μου πριονίσει την καρέκλα, μου είπε να προσέχω γενικά. Έχουμε καλές σχέσεις. Ο Ανδρέας εικάζω ότι είχε τα δικά του θέματα με το κανάλι, την παραγωγή και την όποια λογοκρισία υπήρχε, γιατί υπήρχε λογοκρισία μετά το περιστατικό. Άλλαξε όλο το κλίμα από τη δεύτερη εβδομάδα, δεν προλάβαμε να χαρούμε την όποια επιτυχία”.

Αναφορικά με την κόντρα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο τραγουδιστής τόνισε: «Δεν θα πω ψέματα δεν υπάρχει καμία κόντρα επί προσωπικού με το ζεύγος. Τους πήρε η μπάλα με το instagram. Ένιωσα ότι κάποιος πέταξε τις αναμνήσεις μου με αυτό που έγινε, δεν μπορούσαν να πάρουν ένα άλλο “φωτογραφικό άλμπουμ”; Έπρεπε να πετάξουν τις στιγμές μου; Πώς μου τις σβήνουν έτσι; Είχα θέμα με τον όποιον πήρε αυτήν την απόφαση».