Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν κρατάω κακία, απλά να θυμούνται ότι όλα επιστρέφονται

Το on air ατύχημα της Μαλέσκου: Της κατέβηκε το φερμουάρ και φάνηκαν όλα! (VIDEO)

Άγνωστο τι θα κάνει τη νέα σεζόν

Για τους ανθρώπους που την έκριναν πιο αυστηρά μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία, όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει με το Love it.

Σε δηλώσεις στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Νίκο Κανάκη, η παρουσιάστρια τόνισε ότι όσο πλησιάζει το τέλος της σεζόν αισθάνεται πιο χαλαρή.

«Όσο πλησιάζει η ολοκλήρωση της σεζόν διαπιστώνω πόσο πιο χαλαρή αισθάνομαι. Αν κάποιοι άνθρωποι του χώρου με κρίνουν πιο αυστηρά, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σχολείο αυτές οι δύο τηλεοπτικές σεζόν», ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν έχω καλή εμπειρία από πολλούς ανθρώπους, αλλά δεν κρατάω κακία. Απλά να θυμούνται όλοι ότι όλα επιστρέφονται και όλα είναι κύκλος. Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή, από εκεί και πέρα εύχομαι όλοι να κοιμούνται ήσυχοι», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, η Ιωάννα Μαλέσκου εξέφρασε την άποψη ότι το infotainment είναι το μεγάλο της χαρτί. «Είναι σημαντικό να μπορείς να επιλέγεις τι θα κάνεις και όχι να κάνεις κάτι επειδή πρέπει. Το μεγάλο μου χαρτί είναι το infotainment», δήλωσε.