Survivor All Star: O Μάριος «τούμπαρε» την Ελευθερία, περνούν πολλές ώρες στην παραλία μαζί (VIDEO)

Survivor All Star: O Μάριος «τούμπαρε» την Ελευθερία, περνούν πολλές ώρες στην παραλία μαζί (VIDEO)

Η Ελευθερία Ελευθερίου τα βρήκε με τον Μάριο Πρίαμο;

Μετά τον μεγάλο καβγά ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο, ήρθαν μέρες νηνεμίας στην παραλία των Κόκκινων.

Οι δύο παίκτες του Survivor All Star φαίνεται πως τα «βρήκαν» και ο Κύπριος παίκτης κατάφερε να ηρεμήσει την τραγουδίστρια, που του ζητούσε εξηγήσεις για τα τρυφερά πλάνα με την Καρολίνα Καλύβα.




Σύμφωνα με το «Πρωινό μας» οι δυο τους περνούν πολλές ώρες μαζί, μακριά από τους υπόλοιπους παίκτες αλλά και τις κάμερες του ριάλιτι επιβίωσης.

«Την έχει τουμπάρει ο Μάριος, δεν ήθελε άλλη ένταση που θα χαλάσει κι άλλο την εικόνα του, αυτή που του μετέφεραν απ’ έξω» ανέφερε ο ρεπόρτερ της εκπομπής.

Ο καβγάς τους

Λίγο καιρό μετά τα τρυφερά πλάνα του με την Καρολίνα στη ζούγκλα, ενώ είχε σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κύπριος παίκτης του ριάλιτι κλήθηκε να δώσει μερικές εξηγήσεις.

Όταν έφτασε στην παραλία του Αγίου Δομίνικου η τραγουδίστρια, ακολούθησε ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσά τους. «Είσαι η ντροπή της Κύπρου» ήταν μόνο μία από τις οργισμένες αντιδράσεις της παίκτριας απέναντι στον Μάριο Πρίαμο-Ιωαννίδη.

Το πρώτο βράδυ της στην καλύβα των Κόκκινων, η Ελευθερία Ελευθερίου δεν μπορούσε να σταματήσει να συζητά για τη στάση του Μάριου Πρίαμου, όταν εκείνη περιμένει εξηγήσεις. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου,η οποία μπήκε στο παιχνίδι μαζί της, άρχισε να εξηγεί όσα συζήτησε με τον Μάριο. Εκείνη του αποκάλυψε, ότι το θέμα με την Καρολίνα έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο και εκείνος τη ρώτησε, αν απαξίωσαν την Καρολίνα έξω. Εκείνη «όχι δεν απαξίωσαν την Καρολίνα, απαξίωσαν εσένα που άδειασες δύο γυναίκες».

Η Ελευθερίου της είπε: «Το είδα αυτό. Και μετά, αντί να με πιάσει να μου μιλήσει με ρώταγε “Έλε χόρτασες;” και “έλε χόρτασες”, Πάμε καλά; Ευτυχώς τελείωσε αυτή η ιστορία όσο ήταν νωρίς».