Σάκης σε Μαριαλένα στο Survivor: «Θες να κάνουμε ένα παιδάκι;» (VIDEO)

Σάκης σε Μαριαλένα στο Survivor: «Θες να κάνουμε ένα παιδάκι;» (VIDEO)

Τι είπε ο Σάκης

Για μια ακόμα φορά οι κόκκινοι κέρδισαν του μπλε στο Survivor All Star, το βράδυ της Τετάρτης, με αποτέλεσμα ο Σάκης Κατσούλης να έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα στην Ελλάδα σε αντίθεση με την σύντροφο του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Έτσι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος επάθλου, το ερωτευμένο ζευγάρι ήρθε πολύ κοντά με τον νικητή του Survivor 2021 να κάνει μια… απρόσμενη πρόταση στην αγαπημένη του. «Πως γίνεται να μην σε σκέφτομαι; Όλους τους αγώνες που έχουμε κερδίσει, δεν μπορώ να μη σε σκέφτομαι! Όταν έγραφε η κάμερα, μου λέει ο Στέλιος «δεν έχεις κάνει παιδί και λέω «όχι, Μαριαλένα, θα κάνουμε ένα;». Αλλά είχες νεύρα και δεν το συνέχισα».




 

«Το είπα όταν λέγαμε εκεί για τα παιδιά που έχουν οι υπόλοιποι. Μου λέει ο Στέλιος, «εσύ δεν έχεις παιδί» και του λέω «όχι, αλλά… Μαριαλένα, θες να κάνουμε ένα;». Δεν με κοίταξες όμως καν. Θα κάνουμε ένα παιδάκι; Θα κάνουμε ένα παιδάκι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης αγκαλιάζοντας τρυφερά την σύντροφο του.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας στο Survivor All Star δεν απάντησε τίποτα παρά τον κοίταξε τρυφερά κλείστηκε στην αγκαλιά του.