Survivor: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αφιέρωσε στον Χρήστο Δάντη το «Σ’ έχω ερωτευτεί»

Survivor: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αφιέρωσε στον Χρήστο Δάντη το «Σ' έχω ερωτευτεί»

Και δέχτηκε τα πειράγματα του Σάκη Ρουβά, στο πάρτι της ένωσης του Survivor

Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου, οι παίκτες έκαναν μπάνιο, φόρεσαν τα καλά τους, έφαγαν πλουσιοπάροχα και διασκέδασαν με τον Σάκη Ρουβά στο πάρτι της ένωσης.

Ο τραγουδιστής ταξίδεψε από την Ελλάδα για τη μικρή συναυλία που είχε ετοιμάσει στους Μπλε και Κόκκινους και κατά τη διάρκεια της βραδιάς, είπε την επιτυχία του «Σ’ έχω ερωτευτεί».

Από την αρχή του τραγουδιού, η Ασημίνα Χατζηανδρέου πήρε τη θέση της στη σκηνή, για αφιερώσει το κομμάτι στον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.

Δείτε το βίντεο

«Πού το αφιερώνεις για λέγε» λέει ο Σάκης Ρουβάς στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, με την ίδια να απαντά «Δάντης». «Το μικρό θέλω» συνέχισε ο τραγουδιστής με χιουμοριστική διάθεση,

«Χρήστος» απαντά η παίκτρια της κόκκινης ομάδας γελώντας και στην πορεία συνόδευσε τον τραγουδιστή στο κομμάτι, τραγουδώντας μερικούς στίχους.

Το πάρτι της ένωσης
Το βράδυ της Κυριακής το ριάλιτι άλλαξε σελίδα και πέρασε στην τελευταία ενότητα του φετινού του κύκλου με το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων.

Από το πάρτι απουσίαζε η Άιρα Αντομαϊτίτε, η οποία ηττήθηκε στην μονομαχία παραμονής και έτσι δεν είχε την ευκαιρία να γιορτάσει με τους υπόλοιπους παίκτες στο πάρτι του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.Σε αντίθεση με τη Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία όχι μόνο αγωνίστηκε για 6η φορά σε μονομαχία αλλά ήταν και αυτή που απέκλεισε την Άιρα τον τελικό, αλλά και τις Δώρα Νικολή και Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες επίσης μονομάχησαν για την παραμονή τους και συνεχίζουν.