Έγκλημα σοκ στη Γερμανία: 10χρονη βιάστηκε από 25χρονο σε δομή ανηλίκων και μετά τη στραγγάλισε 11χρονος!

Έγκλημα σοκ στη Γερμανία: 10χρονη βιάστηκε από 25χρονο σε δομή ανηλίκων και μετά τη στραγγάλισε 11χρονος!

Παντρεμένος με δύο παιδιά ο εγκληματίας

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έλαβε χώρα στη Γερμανία, με θύμα ένα 10χρονο κορίτσι που βίασε ένας άντρας και στη συνέχεια φέρεται να στραγγάλισε ένα 11χρονο αγόρι.

Ο ενήλικος δράστης είναι πατέρας δύο παιδιών και αναφέρεται ως Ντάνιελ Τρόγκερ, 25 ετών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o Tρόγκερ φέρεται να βίασε τη 10χρονη Λένα πριν συνεχίσει να παρακολουθεί πορνογραφία με ένα 11χρονο αγόρι, το οποίο αργότερα φέρεται να στραγγάλισε το κορίτσι μέχρι θανάτου.

Το αγόρι δεν μπορεί κατηγορηθεί λόγω ηλικίας, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα. Ο Τρόγκερ πιστεύεται ότι εισήλθε στην κατοικία από ένα ανοιχτό παράθυρο γύρω στις 9 το βράδυ της 4ης Απριλίου και μπόρεσε να περιπλανηθεί ανενόχλητος στις εγκαταστάσεις.

Και σε μια περαιτέρω εξέλιξη της συγκλονιστικής υπόθεσης, το βρετανικό μέσο έμαθε ότι το πτώμα της 10χρονης παρέμεινε άφαντο για 12 ώρες μετά το βιασμό και τη δολοφονία της.

Η Λένα είχε απομακρυνθεί από την οικογένειά της εν μέσω καταγγελιών για κακοποίηση. Βρέθηκε ημίγυμνη και χωρίς να ανταποκρίνεται στο ίδρυμα παιδικής και νεανικής πρόνοιας – που βρίσκεται στα περίχωρα της γραφικής βαυαρικής πόλης Wunsiedel – το οποίο φιλοξενεί περίπου 90 παιδιά και αποτελεί πλέον αντικείμενο έρευνας από τις αρχές.

Προκάλεσε προβληματισμό το γεγονός ότι το πτώμα του 10χρονου κοριτσιού βρέθηκε 12 ώρες μετά το στυγερό έγκλημα ενώ όλα αυτά έλαβαν χώρα σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων, όπως δήλωσε ένας κάτοικος:

«Ο άντρας που μπήκε μέσα μπόρεσε να σκαρφαλώσει από ένα παράθυρο, να επιτεθεί σεξουαλικά στο κορίτσι, να φύγει και μετά δολοφονήθηκε από ένα άλλο παιδί μέσα…»

Η φρίκη όμως δεν τελειώνει εδώ. Νέες αποκαλύψεις από το ρεπορτάζ της Daily Mail σοκάρουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Τρόγκερ και το αγόρι έπιναν μπύρα και παρακολουθούσαν πορνογραφία μαζί τις ώρες πριν η Λένα δεχτεί επίθεση και στη συνέχεια σκοτωθεί.

Ωστόσο, επειδή το 11χρονο αγόρι είναι κάτω από την ηλικία της ποινικής ευθύνης στη Γερμανία, που είναι τα 14 έτη, δεν θα τιμωρηθεί και έκτοτε μεταφέρθηκε σε άλλη εγκατάσταση σε άλλο σημείο της χώρας.

«Το ιστορικό του αγοριού ήταν γνωστό, είχε πρόβλημα με την εξουσία και ήταν βίαιος στο παρελθόν – η τοποθέτησή του με άλλα μικρά παιδιά δεν ήταν ίσως η καλύτερη ιδέα», ανέφερε μια πηγή.

Η γερμανική αστυνομία μπόρεσε να αναγνωρίσει το αγόρι και τον 25χρονο δράστη μέσω δειγμάτων DNA που ελήφθησαν από τον τόπο του εγκλήματος.

Παντρεμένος με δύο παιδιά ο εγκληματίας

Ο Tρόγκερ – ο οποίος είναι παντρεμένος με δύο μικρά παιδιά κ κατηγορείται έκτοτε για βιασμό, διάρρηξη και εμπρησμό. Είναι μάλιστα ύποπτος ότι έχει διαρρήξει πέντε κοντέινερ οικοδομών τον τελευταίο χρόνο και έχει κλέψει μηχανήματα οικοδομών αξίας χιλιάδων ευρώ.

Έγκλημα σοκ στη Γερμανία: 10χρονη βιάστηκε από 25χρονο σε δομή ανηλίκων και μετά τη στραγγάλισε 11χρονος!

Στη σελίδα του στο Facebook που έχει πλέον διαγραφεί περιγράφει τον εαυτό του ως «περήφανο πατέρα» και ότι «η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο», μαζί με φωτογραφίες του ίδιου, της συζύγου του και των παιδιών του.