Νίκος Χατζηνικολάου: Διαφωνώ να δημοσιεύεται δημοσκόπηση ενώ γίνονται κηδείες (VIDEO)

Νίκος Χατζηνικολάου: Διαφωνώ να δημοσιεύεται δημοσκόπηση ενώ γίνονται κηδείες (VIDEO)

Εξέφρασε την αντίρρησή του on air

Τη δυσαρέσκειά του με τη δημοσιοποίηση της δημοσκόπησης της Marc στον ANT1 εξέφρασε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο παρουσιαστής, πριν ξεκινήσει η παρουσίαση της δημοσκόπησης, έδειξε την ένστασή του, υποστηρίζοντας ότι διαφωνεί με τη δημοσίευση καθώς η ακόμη γίνονται κηδείες για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Πρέπει να σας πω, να εκφράσω, γιατί έχω κοντά 40 χρόνια στη δημοσιογραφία, την ένστασή μου, τη διαφωνία μου για το γεγονός ότι γίνεται και δημοσιεύεται μία δημοσκόπηση ενώ ακόμη γίνονται κηδείες, ενώ δηλαδή το θέμα είναι σε μία συναισθηματική έκρηξη για όλους μας», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Από πλευράς του ο κ. Θωμάς Γεράκης απάντησε ότι «κατ’ αρχήν συμμερίζομαι, καταλαβαίνω κ. Χατζηνικολάου, αυτό που λέτε και νομίζω ότι μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα». Συνεχίζοντας ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας αναφέρθηκε στην έρευνα λέγοντας πως αυτή ήταν προγραμματισμένη και μάλιστα θα προβαλλόταν τη Δευτέρα που πέρασε. «Δεν είμαι αυτόκλητος εγώ εδώ. Έχουμε να παρουσιάσουμε τη μηνιαία τακτική έρευνα του ΑΝΤ1», είπε και συμπλήρωσε πως αποφασίστηκε να αναβληθεί, έτσι ώστε να μη γίνονται συνεντεύξεις κατά τη διάρκεια του τριήμερου εθνικού πένθους και να προβληθεί τελικώς στο τέλος της εβδομάδας.