Τσιάρτας: Επίθεση σε Ζαραλίκο και διοίκηση ΑΕΚ – «Αυτός πηγαίνει σε κάθε ματς και εγώ δεν καλέστηκα στα εγκαίνια του νέου γηπέδου»

Αντιμέτωποι με το «σφυρί» Τσιάρτας, Καραπιάλης, Στολτίδης!

Η ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στο Twitter μετά από βίντεο του Χριστόφορος Ζαραλίκου, ο οποίος καλεί τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, να… κόψει τον λαιμό του μπροστά σε κόσμο!

Η αντίδραση από πλευράς υπουργού ήταν άμεση, λέγοντας: «Αναμένω τις αντιδράσεις των κομμάτων σε αυτόν τον λόγο μίσους που υπέστην με το πρόσχημα της σάτιρας. Τα υπόλοιπα θα τα πουν οι δικηγόροι μου διότι επιτέλους πρέπει να υπάρχει και ένα όριο και έχουμε και παιδιά που βλέπουν».

Το θέμα, ωστόσο, σχολίασε και ο Βασίλης Τσιάρτας! Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα «Σύμπραξη» των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη, έκανε retweet την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη, αφήνοντας αιχμές για τη διοίκηση της ΑΕΚ, που κάλεσε στα εγκαίνια της OPAP Arena τον Ζαραλίκο και όχι τον ίδιο!

Γράφει ο Τσιάρτας: «Υποτίθεται ότι εγώ δεν καλέστηκα στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ για τις απόψεις μου. Αυτός, όμως, είναι ΑΕΚ και μάλιστα αποδεκτός από παίκτες και οπαδούς και πηγαίνει σε κάθε ματς. Προφανώς με τις ευλογίες και της διοίκησης. Μάλλον θα είναι και κομμάτι της ιστορίας».