Άδωνις Γεωργιάδης για παρακολουθήσεις: «Άλλη δουλειά δεν είχε ο Μητσοτάκης να παρακολουθεί την Ευγενία και την Πόπη» (VIDEO)

Άδωνις Γεωργιάδης για παρακολουθήσεις: «Άλλη δουλειά δεν είχε ο Μητσοτάκης να παρακολουθεί την Ευγενία και την Πόπη» (VIDEO)

Με τον... δικό του τρόπο σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης το δημοσίευμα για τη λίστα παρακολουθήσεων

«Μου κάνει φοβερή εντύπωση – ειλικρινά σας το λέω – ότι ακόμη και σοβαροί άνθρωποι ασχολήθηκαν με αυτό το δημοσίευμα» είπε αρχικά. Υπενθύμιζε πως «εγώ έχω πικρά πείρα των “αποκαλύψεων” του Documento. Κάποτε με έβγαλαν ψεύτη και αθωώθηκα και εγώ και όλοι οι υπόλοιποι και ο Λοβέρδος με ομόφωνο βούλευμα για την υπόθεση Novartis με κάποιους ψευδομάρτυρες του τύπου “νομίζω, άκουσα ότι”. Τώρα διαβάζω ότι δήθεν ο πρωθυπουργός μας παρακολουθούσε όλους, εμένα τον Χατζηδάκη, τη σύζυγό μου την Ευγενία, την Μαρίνα Πατούλη… Αυτά όλα είναι γελοιότητες!»

«Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να ακούει στο τηλέφωνο τι λέει η Ευγενία (σ.σ. την σύζυγό του Μανωλίδου) ή η Πόπη (σ.σ. Καλαϊτζή, σύζυγο Χατζηδάκη) ή η Μαρίνα (σ.σ. Πατούλη)» είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑϊ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Ντοκουμέντο ήταν στην λίστα παρακολούθησης με το Pretador, έκανε λόγο για εξοργιστικά στοιχεία, χωρίς κανένα απολύτως ντοκουμέντο. Είδα το δημοσίευμα για να διαπιστώσω κι εγώ ποια είναι τα αδιάσειστα στοιχεία. Και είδα ότι έχει λέει δύο πηγές μέσα στην εταιρεία που το επιβεβαίωσαν ότι αυτή είναι η λίστα. Κι εγώ έχω 4 πηγές και λέω ότι ο Τσίπρας παρακολουθούσε 500 ανθρώπους. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε εδώ;»

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας έχει ευθύνη «γιατί ο Βαξεβάνης δεν τα κάνει μόνος του αυτά» για να προσθέσει: «Σπρώχνουν τη χώρα στο βούρκο και στη λάσπη από το πάθος τους να επιστρέψουν στην εξουσία. Έτσι θα πάμε σε εκλογές;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι η Δικαιοσύνη πρέπει ασφαλώς και να ελέγξει αυτή την υπόθεση αλλά επανέλαβε ότι το δημοσίευμα δεν έχει απολύτως κανένα ντοκουμέντο. «Μου θυμίζει τη σκευωρία της υπόθεσης Novartis όπου κατηγόρησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα επίσης με τις ίδιας ποιότητας “στοιχεία”».

Εάν υποτεθεί ότι παρακολουθούσαν όντως το κινητό μου, είπε ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι ο Χρήστος Σπίρτζης του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει ότι παρακολουθούσαν μέσω αυτού τον Αλέξη Τσίπρα. «Άρα λοιπόν, είναι δόκιμο να πει κανείς ότι οι άλλοι παρακολουθούσαν τον Μητσοτάκη, όχι εκείνος την αντιπολίτευση».



Οικονόμου: Ξεπερνούν σε φαντασία τούς παραμυθάδες τα περί παρακολουθήσεων
Εξάλλου, σε ανακοίνωση-απάντηση στο δημοσίευμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τόνισε πως «όσα αναφέρονται στην εφημερίδα του κ. Βαξεβάνη χρειάζεται να διερευνηθούν διεξοδικά από τις αρμόδιες αρχές και ιδιαίτερα από την ελληνική Δικαιοσύνη παρότι δεν προκύπτει καμία τεκμηρίωση του δημοσιεύματος» σημειώνοντας ότι «Πλεονάζουν οι αφηγήσεις, απουσιάζουν τα στοιχεία».