Trannos: Στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό τροχαίο

Όταν ο τράπερ Trannos εμφανιζόταν με όπλα σε βιντεοκλίπ -Σαν να είναι παιχνίδι

Θα αναβληθούν οι εμφανίσεις του

Ο Trannos νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε ιδιωτική κλινική, καθώς χθες αργά το βράδυ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, ανάμεσά τους και το τζιπ που έχει στην κατοχή του ο Trannos. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, αστυνομικοί και ασθενοφόρα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πυροσβέστες απεγκλώβισαν τραυματίες τους οποίους παρέλαβαν ασθενοφόρα.

Trannos: Στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό τροχαίο

O μάνατζερ του τράπερ επιβεβαίωσε με ανάρτησή του το Instagram το δυσάρεστο γεγονός και σημείωσε πως οι επόμενες εμφανίσεις του θα αναβληθούν μέχρι νεοτέρας.
Καμία σχέση με αυτό της Βούλας
Πολλοί έσπευσαν να συσχετίσουν την καραμπόλα τριών οχημάτων που συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με το ατύχημα του Trannos, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το ατύχημα του νεαρού τράπερ έγινε πιο νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, ενώ σε επικοινωνία του protothema.gr με τον μάνατζερ του καλλιτέχνη επιβεβαιώθηκε πως το ατύχημα δεν συνέβη στη Βούλα. Ως εκ τούτου πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στη Βουλιαγμένης, η καραμπόλα έγινε όταν ο πρώτος οδηγός, κινούμενος στο ρεύμα προς λεωφόρο Ποσειδώνος, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και συγκρούστηκε με τα άλλα δύο οχήματα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ένα όχημα αναποδογύρισε ενώ η μηχανή του δεύτερου ΙΧ πετάχτηκε στο οδόστρωμα.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Τροχαίας που διέκοψαν την κυκλοφορία και 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με 9 πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν μετά από μια ώρα να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς και τους επιβάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά ενώ δύο γυναίκες που βγήκαν από το αμάξι το οποίο ντεραπάρισε μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύονται βαριά τραυματισμένες.