«Τελικά» η μουσική ενώνει: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλε «φωτιά» στη Θεσσαλονίκη με μια και μοναδική συναυλία (VIDEO)

«Τελικά» η μουσική ενώνει: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλε «φωτιά» στη Θεσσαλονίκη με μια και μοναδική συναυλία (VIDEO)

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός «έβαλε φωτιά» στη συμπρωτεύουσα με μια και μοναδική συναυλία που παρακολουθήσαμε στο «Σπίτι με το MEGA On Tour», το βράδυ του Σαββάτου (11/11) στις 22:00.

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του, αποδεικνύει πως ξέρει να δημιουργεί μια μαγική ατμόσφαιρα στις ζωντανές του εμφανίσεις, χαρίζοντας «το κάτι παραπάνω» στο κοινό που τον ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια. Ένα τέτοιο ξεχωριστό στιγμιότυπο από τη μεγάλη συναυλία παρακολούθησαν χιλιάδες άνθρωποι στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάλεσε στη σκηνή μια φανατική του θαυμάστρια. Μαζί κάθισαν στο πιάνο και ο γοητευτικός καλλιτέχνης της χάρισε την αισθαντική μπαλάντα του, «Τι να το κάνω», σε μουσική και στίχους του στενού συνεργάτη του, Λευτέρη Κιντάτου.

Άλλωστε, είναι κάποια τραγούδια που γίνονται αμέσως επιτυχίες. Έχουν αυτό που θα λέγαμε τη συνταγή της επιτυχίας. Αυτό ακριβώς συνέβη με το «Τελικά». Από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του, το 2021, το «Τελικά» έγινε viral με εκατομμύρια προβολές σε Youtube και ψηφιακά καταστήματα, ενώ κέρδισε αμέσως μια θέση σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας.

Στο «Τελικά» ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με τον Rack επιχειρούν να ενώσουν δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους και -εκ του αποτελέσματος- το καταφέρνουν.

Το τραγούδι, που υπέγραψαν οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Μάριος Ψιμόπουλος, Φίλιππος Κούρκουλος, OGE, Rack και Παναγιώτης Μπρακούλιας, είναι η απόδειξη πως η μουσική ενώνει και ενώνεται, δεν έχει όρια, εξελίσσεται και προχωρά.

Στη μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Θεσσαλονίκη, ο Rack σε μια guest εμφάνιση ερμήνευσε μαζί με τον τραγουδιστή το «Τελικά» και προκαλούν ντελίριο ενθουσιασμού στους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν δώσει δυναμικά το «παρών».