Deal: «Κόβει» την ανάσα – Της έχουν μείνει 5 «χρυσά» ποσά, τα 2 είναι 60.000 € (VIDEO)

Deal: «Κόβει» την ανάσα - Της έχουν μείνει 5 «χρυσά» ποσά, τα 2 είναι 60.000 € (VIDEO)

«Κόβει» την ανάσα το σημερινό επεισόδιο του Deal

Το Deal έχει καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές τα τελευταία χρόνια με είτε με επιτυχημένες προσπάθειες παικτών είτε αποτυχημένες. Το επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα (17/01) προβλέπεται να έχει μεγάλες ανατροπές.

Πιο συγκεκριμένα,η σημερινή παίκτρια είναι η Εύα από την Αχαΐα, που από δημοσιογράφος έχει αποφασίσει να κερδίσει ένα καλό ποσό, προκειμένου να ανοίξει ένα κατάστημα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που «κόβει» την ανάσα.




 

Ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος εμφανίζεται αρκετά ενθουσιασμένος. Ειδικότερα στο trailer που προβλήθηκε φαίνεται να λέει πως: «Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει». Οι παίκτες είναι ενθουσιασμένοι, αφού βλέπουν την Εύα να έχει μείνει με 5 «χρυσά» ποσά, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα 60.000€ (δύο φορές).

Στο τέλος του trailer, ο Φερεντίνος λέει την πρόταση του τραπεζίτη, η οποία ανέρχεται στα 25.000€ και στο επόμενο πλάνο, η Εύα χτυπάει τρεις φορές το κουτί και απορρίπτει την πρόταση του τραπεζίτη. Τόσο οι παίκτες όσο και ο παρουσιαστής έχουν μείνει άναυδοι. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η Εύα καταφέρει να κερδίσει τον τραπεζίτη και να φύγει με τις τσέπες της γεμάτες.