Στέφανος Κορκολής: Κι όμως θα εμφανιστεί σε δύο εκπομπές με διαφορά 24 ωρών

Στέφανος Κορκολής: Κι όμως θα εμφανιστεί σε δύο εκπομπές με διαφορά 24 ωρών

Πρώτα στον Χατζηνικολάου, μετά στον Θεοφάνους

Ο Στέφανος Κορκολή θα πρωταγωνιστεί στην τηλεόραση το διήμερο, Πέμπτη-Παρασκευή, καθώς θα είναι καλεσμένος σε δύο εκπομπές.

Την Πέμπτη, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται τον σπουδαίο συνθέτη, πιανίστα και ερμηνευτή, ο οποίος αφηγείται πως ξεκίνησε να παίζει πιάνο από την ηλικία των 4 ετών.

Ακόμη, αναφέρεται στην εγγραφή του στο Ωδείο Αθηνών και στο πρόσωπο που τον επέλεξε για να σπουδάσει με υποτροφία στο Παρίσι.

Ο Στέφανος Κορκολής αποκαλύπτει τις μουσικές του αναζητήσεις και τα πρώτα του τραγούδια, που δεν έφθασαν στον προορισμό τους, ενώ μιλά για τις μεγάλες του συνεργασίες, την φιλία και τον έρωτα.

Μεταξύ άλλων, συγκινεί μιλώντας και για την διαρκή μάχη που δίνει, για να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας του.

Αυτά το βράδυ της Πέμπτης στον ANT1.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα»: Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Στέφανο Κορκολή

Μία ημέρα αργότερα, την Παρασκευή ο Στέφανος Κορκολής είναι καλεσμένος του Γιώργου Θεοφάνους στο «Ένα τραγούδι ακόμα» στο OPEN.

Ο συνθέτης ερμηνεύει τις κορυφαίες επιτυχίες του και αυτές που έχουμε ακούσει από τον ίδιο, αλλά και αυτές που έχει γράψει για άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες. Ένας από αυτούς είναι και ο μεγάλος Δημήτρης Μητροπάνος, με τον Στέφανο Κορκολή να συγκινείται όταν θυμάται τις όμορφες στιγμές τους μέσα στο στούντιο ηχογράφησης και τις μοναδικές μουσικές τους συναντήσεις.

Ο Στέφανος Κορκολής και ο Γιώργος Θεοφάνους ενώνουν την αγάπη τους για τη μουσική και μαζί με τα δύο πιάνα τους μάς χαρίζουν μια αξέχαστη βραδιά με υπέροχες μελωδίες.

Στην παρέα τους έρχονται η Σοφία Μανουσάκη και ο Γιώργος Καραδήμος.