Δανάη Μπάρκα: Αν πουν κάτι για μένα, έχω δύο επιλογές – Τι είπε on air μετά τα φιλιά με τον πρώην της Καινούργιου

Δανάη Μπάρκα: Αν πουν κάτι για μένα, έχω δύο επιλογές - Τι είπε on air μετά τα φιλιά με τον πρώην της Καινούργιου

«Υπάρχει η λύση του να βγω να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο» τόνισε, μεταξύ άλλων, μιλώντας γενικά

Η Δανάη Μπάρκα έγινε ένα από τα θέματα συζήτησης των ημερών, μετά τα φιλιά που αντάλλαξε με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου σε κλαμπ της Αθήνας.

Η παρουσιάστρια, με αφορμή μια γενικότερη συζήτηση που είχε στο «Πάμε Δανάη» για τα social media και τα κακά σχόλια προς γνωστά πρόσωπα, είπε:

«Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι για εμένα έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω γιατί ίσως μπορεί εγώ να ξέρω την αλήθεια που θα διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί, οπότε να λέω “εντάξει θα περάσει” και να ζω το δράμα μου με τους δικούς μου ανθρώπους. Και υπάρχει όμως και η άλλη λύση του να βγω να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο “απάντησε σε κάποιον”. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που αυτό το “απάντησε”, “ξανά απάντησε”, το αντέχουν, υπάρχουν άλλοι που δεν το αντέχουν και προτιμούν να αντέξουν κάτι άλλο για να μην δουν τίτλους».

Δείτε το βίντεο

Η ίδια συνέχισε: «Μου έχει τύχει να απαντήσω, μου έχει τύχει να μην απαντήσω, μου έχει τύχει να μπλοκάρω ψεύτικους λογαριασμούς που ξέρω ποιος είναι από πίσω».

Το φιλί με τον Τσαγκρίδη και η αντίδραση της Καινούργιου
Η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, απαθανατίστηκαν να δίνουν παθιασμένα φιλιά σε γνωστό γκέι κλαμπ, τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου. Στιγμιότυπα και βίντεο από την τρυφερή στιγμή ανάμεσα στην παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» και τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, διέρρευσαν στο Διαδίκτυο και τα social media. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στο «Happy Day» ότι ήρθε σε επικοινωνία με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει στενοχωρηθεί.

Δείτε το βίντεο

«Η Κατερίνα βλέποντας αυτό το βίντεο στεναχωρήθηκε. Επειδή εγώ από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, κάνανε παρέα και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μου είχε πει ότι σύστησε στην Δανάη τον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα. Χθες της έκανε unfollow» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε για τις δύο παρουσιάστριες: «Δεν είναι από τις φιλίες τις σταθερές με την βάση τους, επειδή η Κατερίνα έχει και πολλές παιδικές φιλίες, και φίλες ζωής που συναναστρέφεται. Δεν ποντάρεις και όλα σου τα λεφτά σε μια τέτοια σχέση».

Το φιλί Μπάρκα – Τσαγκρίδη
Στο Twitter ένας λογαριασμός δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τη νυχτερινή έξοδο της παρουσιάστριας με τον επιχειρηματία. Το ζευγάρι φαίνεται να είναι ιδιαίτερα διαχυτικό. Μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει πως διατηρούν ερωτικό δεσμό.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

tweet_1
tweet_2

Οι φήμες για τη σχέση τους έχουν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετές ημέρες όταν τους είδαν ξανά σε μια άλλη έξοδό τους. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι πραγματοποίησε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου κοινή έξοδο, καθώς πήγαν να απολαύσουν την Άννα Βίσση στο κέντρο όπου εμφανίζεται.

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», ο Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε: «Το Σαββατοκύριακο κάποιοι φίλοι μου είδαν τη Δανάη Μπάρκα μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, για άλλη μία φορά. Μου είπαν ότι ήταν αγκαλιά και τέτοια».