Aς μιλήσουμε για καλό στοματικό σεξ: Η μέθοδος “Kivin” για τις γυναίκες και αντίστοιχα “Hummer” για τους άνδρες

Aς μιλήσουμε για καλό στοματικό σεξ: Η μέθοδος "Kivin" για τις γυναίκες και αντίστοιχα "Hummer" για τους άνδρες

Η κάθε μία από αυτές ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες του κάθε φύλου

Γράφει η Έλενα Φάκου

Το στοματικό σεξ μπορεί να αποτελέσει τόσο ένα καταπληκτικό προκαταρκτικό όσο και κυρίως πιάτο σε μια διαπροσωπική επαφή.

Η αλήθεια είναι πως οι άνδρες το δέχονται με μεγαλύτερη συχνότητα από ότι οι γυναίκες και το προσφέρουν με μικρότερη, κι αυτό δεν εξαρτάται αποκλειστικά από αυτούς. Για αρκετούς λόγους, οι γυναίκες προτιμούν να προσφέρουν στοματικό σεξ παρά να δέχονται. Ο λόγος σύμφωνα με έρευνες, είναι ότι και αυτό οφείλεται στις φοβικές και ενοχικές συμπεριφορές που τις αφορούν όπως πχ. ότι δεν αισθάνονται ιδιαίτερα καθαρές με αποτέλεσμα να αγχώνονται ότι αν ο σύντροφός τους γλείψει το αιδοίο τους, θα έρθει αντιμέτωπος με κάτι δυσάρεστο.

Έτσι οι άνδρες αφ’ενός εφησυχάζονται και αποφεύγουν να το προτείνουν καθώς συχνά αντιμετωπίζουν την άρνηση, αφ’ετέρου δεν είναι εκπαιδευμένοι σωστά και δεν ξέρουν να το κάνουν καλά. Και για τα δυο όμως μάλλον ευθύνονται λιγότερο από τις ίδιες τις γυναίκες οι οποίες ούτε τους αφήνουν να το κάνουν, αλλά και όταν τους το επιτρέπουν ντρέπονται να τους πουν τι ακριβώς θέλουν και πως να το κάνουν με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να μην μαθαίνουν σωστά τη γυναικεία ανατομία και να κάνουν τζάμπα κόπο χωρίς να τις ικανοποιούν.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι σύμφωνα με μελέτες στις ετεροφυλόφιλες σχέσεις έρχεται σε οργασμό το 95% των ανδρών και το 65% των γυναικών αντίστοιχα κάθε φορά που κάνουν σεξ, με το χάσμα να αγγίζει το 30% το οποίο είναι κυριολεκτικά τεράστιο και άδικο για το γυναικείο φύλο.

Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε να επενδύσετε στο στοματικό σεξ το οποίο οπωσδήποτε λειτουργεί ευεργετικά και στις γυναίκες αλλά και στους άνδρες, υπάρχουν δυο τρόποι: ο ένας αφορά στις μεν και λέγεται μέθοδος Kivin και ο άλλος στους δε και λέγεται μέθοδος Hummer.  

Aς μιλήσουμε για καλό στοματικό σεξ: Η μέθοδος "Kivin" για τις γυναίκες και αντίστοιχα "Hummer" για τους άνδρες

H μέθοδος Kivin αφορά το στοματικό σεξ που προσφέρει ένας άνδρας σε μια γυναίκα ή και μια γυναίκα σε μια γυναίκα.

Ο αποδέκτης δηλαδή είναι γυναίκα και το πιο σημαντικό στοιχείο που την αφορά  δεν είναι απαραίτητα η τεχνική, αλλά η θέση.

“Η μέθοδος Kivin είναι ένας τρόπος για να κάνετε στοματικό σεξ όπου το άτομο που το προσφέρει είναι ουσιαστικά πλάγια”, λέει στο POPSUGAR η σεξολόγος Javay Frye-Nekrasova. Σε αυτή τη μέθοδο, το άτομο που προσφέρει στοματικό σεξ είναι κάθετα προς το άτομο που το δέχεται, σχηματίζοντας ένα είδος σχήματος “Γ”. Δηλαδή το άτομο που το δέχεται είναι ανάσκελα και το άτομο που το προσφέρει έρχεται από το πλάι και πάνω από τους μηρούς. Η μέθοδος περιλαμβάνει επίσης ορισμένες κινήσεις με τα χέρια και τη γλώσσα.

“Η μέθοδος Kivin γίνεται με ένα τίναγμα της γλώσσας και πίεση στο περίνεο”, λέει η Marla Renee Stewart, σεξολόγος και ιδρύτρια του Velvet Lips Sex Ed. Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα χάρη στην πλάγια θέση αυτού που προσφέρει στοματικό σεξ. Όταν έρχεται από το πλάι, έχει τη δυνατότητα να κουνάει τη γλώσσα του από τη μια πλευρά στην άλλη πάνω στην κλειτορίδα και το αιδοίο, αντί να ανεβοκατεβαίνει. Αυτή η ενέργεια μπορεί να συνδυαστεί με ένα δάχτυλο που ασκεί απαλή πίεση στο περίνεο της δέκτριας, δηλαδή στο σημείο μεταξύ του κόλπου και του πρωκτού. Αυτό παρέχει έναν εντελώς διαφορετικό τύπο διέγερσης που μπορεί να είναι πάρα πολύ ευχάριστος για τη γυναίκα.

Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτής της μεθόδου και του παραδοσιακού στοματικού σεξ μεταξύ των μηρών είναι κυρίως η τοποθέτηση. “Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην πραγματική τεχνική, αλλά μάλλον στη θέση των σωμάτων”, λέει η Frye-Nekrasova. “Αντί να είναι απλώς ευθυγραμμισμένη όπου το κεφάλι βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στους μηρούς, η μέθοδος Kivin απαιτεί το άτομο που προσφέρει στοματικό σεξ να είναι πλάγια, επιτρέποντας το εύρος της κίνησης του αυχένα”. Αυτό το εύρος κίνησης δημιουργεί μεγαλύτερη διέγερση σε πολλές ευαίσθητες περιοχές, όπως το αιδοίο, η κλειτορίδα και το περίνεο, και η κίνηση από άκρη σε άκρη αλλάζει τις αισθήσεις που συνήθως βιώνει μια γυναίκα κατά το  παραδοσιακό στοματικό σεξ.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η μέθοδος Kivin έχει γίνει γνωστή είναι ότι συχνά οδηγεί σε πιο έντονους και πολύ πιο γρήγορους οργασμούς. “Ειδικά με τη μέθοδο Kivin, πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου μέχρι το τέλος”, λέει η Stewart. “Αυτό είναι που την κάνει αποτελεσματική, ότι είναι μια συνεπής μέθοδος και ότι χρειάζεται μικρότερο χρονικό διάστημα από άλλες τεχνικές. Εν μέρει οφείλεται στην ίδια τη γωνία.” Με πλευρική τοποθέτηση, μεγαλύτερο εύρος κινήσεων, διαφορετικές κινήσεις της γλώσσας και χρήση των δακτύλων για απαλή πίεση και επιπλέον διέγερση, η μέθοδος Kivin είναι απαραίτητη για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νέο στην κρεβατοκάμαρα.

Aς μιλήσουμε για καλό στοματικό σεξ: Η μέθοδος "Kivin" για τις γυναίκες και αντίστοιχα "Hummer" για τους άνδρες

Η μέθοδος Hummer αφορά στο στοματικό σεξ που δέχεται άνδρας από γυναίκα ή άνδρας από άνδρα, ο αποδέκτης δηλαδή είναι άνδρας. 

Αν και οι άνδρες σε γενικές γραμμές δεν παραπονιούνται ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν να προσφέρουν στοματικό σεξ, ωστόσο ξέρουν πολύ καλά να ξεχωρίσουν μια πραγματικά απογειωτική εμπειρία και αυτή ακριβώς έρχεται να προσφέρει το Hummer. 

Το Hummer, έχει πάρει το όνομά του από το γνωστό θωρηκτό-τζιπ το οποίο αρχικά χρησιμοποιήθηκε από τον αμερικανικό στρατό γιατί πραγματικά ήταν ασταμάτητο και μπορούσε να προσεγγίσει ακόμη και τις πιο απρόσιτες περιοχές. Η ιπποδύναμή του είναι τεράστια και οι δυνατότητές του “σκοτώνουν”, ενώ ο θόρυβος που κάνει η μηχανή του οπωσδήποτε προειδοποιεί για τις ικανότητές του και ξεσηκώνει τις αισθήσεις. Από όλες αυτές τις λειτουργίες του Hummer Jeep πήρε το όνομά του και το στοματικό σεξ τύπου Hummer: 

Το άτομο που προσφέρει στοματικό σεξ στον άνδρα, ας πούμε η γυναίκα, χρησιμοποιεί όλη τη δυναμική και το πάθος που διαθέτει για να πραγματοποιήσει την σεξουαλική αποστολή που έχει, ενώ παράλληλα συνοδεύει την πράξη με πάθος το οποίο εκφράζεται από παθιασμένες ματιές και ήχους -κυρίως βογγητά και αναστεναγμούς –  όπως μαρσάρει ένα τζιπ. Χρησιμοποιεί λοιπόν όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της- πως λέμε τετρακίνηση- δηλαδή: το στόμα, τα χέρια, τη φωνή και το βλέμμα της. Γι αυτό και το αποτέλεσμα είναι απογειωτικό.

Aς μιλήσουμε για καλό στοματικό σεξ: Η μέθοδος "Kivin" για τις γυναίκες και αντίστοιχα "Hummer" για τους άνδρες

Mademoiselle Dessou

Η Έλενα Φάκου θα μπορούσε να είναι μία ηρωίδα μυθιστορήματος του Μπουκόφσκι ή ταινίας του Ταραντίνο. Στην πραγματικότητα είναι μία φεμινίστρια που ψωνίζει πολλά παπούτσια, έχει αδυναμία στις γάτες της και η σούπερ δύναμη της είναι ότι μπορεί να εξαφανίζεται. Μεγάλωσε κάνοντας σκέιτμπορντ και διαβάζοντας κόμικς ενώ ενηλικιώθηκε μαθαίνοντας σούζα και χορεύοντας Tribal Techno. Kατάλάβε τι θέλει να κάνει στη ζωή της στα πέντε της χρόνια όταν ζήτησε για δώρο μία γραφομηχανή. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια.