Η νέα μυστική σύντροφος του Στάνκογλου έβαλε «φωτιά» στις εκπομπές και ο Λιάγκας είπε ότι την ξέρει: Βάζουν… στοιχήματα μέχρι και στο Twitter! (VIDEO)

Η νέα μυστική σύντροφος του Στάνκογλου έβαλε «φωτιά» στις εκπομπές και ο Λιάγκας είπε ότι την ξέρει: Βάζουν... στοιχήματα μέχρι και στο Twitter! (VIDEO)

Η διάψευση της Φαίης Σκορδά

Τα πληκτρολόγια των χρηστών του Twitter / X έχουν πάρει «φωτιά», καθώς οι χρήστες προσπαθούν να μαντέψουν το όνομα της γυναίκας που «έκλεψε» την καρδιά του Γιάννη Στάνκογλου μετά τον χωρισμό του από την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν.

Όλα ξεκίνησαν μετά από τη συνέντευξη που έδωσε στον Τάσο Τρύφωνος, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο Happy Day.

«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, θα πω εγώ, και είναι και κούκλα. Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, είναι δύο πολύ ωραίοι άνθρωποι, νέοι, τα παιδιά τους είναι πιο μεγάλα, ταιριάζουν, είναι ένα πολύ “φωτογραφίσιμο” ζευγάρι» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αυτά τα λόγια ήταν αρκετά για να εξάψουν την περιέργεια των χρηστών και να αρχίζουν να…. πέφτουν διάφορα ονόματα στο τραπέζι.

Μάλιστα, μία χρήστης επεσήμανε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Χαμογέλασε και πάλι» κάνοντας πολλούς να πιστεύουν πως πρόκειται για τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για τη Μαρία Μπακοδήμου.

Η διάψευση της Φαίης Σκορδά

Τη νέα σύντροφο του Γιάννη Στάνκογλου, σχολίασε η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της στην εκπομπή Fay’s Time.

Η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και ξεκαθάρισε πως δεν είναι εκείνη ο νέος έρωτας του ηθοποιού: «Δεν είμαι εγώ. Γιατί γελάτε στο κοντρόλ; Περνάτε ωραία; Εγώ πάντως δεν είμαι η νέα σύντροφος του Γιάννη Στάνκογλου».

Γιώργος Λιάγκας: «Τη σχέση αυτή την ξέρουμε εδώ και καιρό»

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έπαιξε στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε από την πλευρά του τα εξής: «Δεν θα πω όνομα, μη φοβάστε, αλλά μ’ αρέσει οι άλλοι που δεν το είπανε… Αυτό που ενώ το ξέρουμε όλοι δεν θέλουμε να το πούμε, είναι αυτό που λένε και στο χωριό μου «θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει». Τη σχέση αυτή την ξέρουμε εδώ και καιρό. Γι’ αυτό και δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός».