Κάτια Νικολαΐδου: Σε σοκ όσοι την ήξεραν – Κατέρρευσε με λυγμούς ο Τάσος Χαλκιάς, συντετριμμένος ο πρώην σύζυγός της Οδυσσέας Σταμούλης (VIDEO)

Κάτια Νικολαΐδου: Όταν μιλούσε για τη μάχη με τον καρκίνο - «Ραγίζει καρδιές» η τελευταία της ανάρτηση (VIDEO)

Έδινε χρόνια μάχη με τον καρκίνο

Η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή στα 58 της χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος όλους όσοι την γνώριζαν.

Ο Τάσος Χαλκιάς, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το Πρωινό, «λύγισε» και έβλαε τα κλάματα την ώρα που μιλούσε…

«Ήταν ένα πολύ αγαπημένο πλάσμα που θα λείψει από όλο το θέατρο. Δεν υπάρχει κανείς να πει κάτι αρνητικό για την Κάτια Νικολαΐδου. Ήταν αξιοπρεπής, θαρραλέα, εργατική, όμορφη… αλλά από πολύ νωρίς άρχισε να ταλαιπωρείται από αυτή την αρρώστια και ήρθε η ώρα να φύγει», εξομολογήθηκε ο Τάσος Χαλκιάς.

«Καλό ταξίδι να έχει, Την αποχαιρετώ μέσα από την ψυχή μου. Και εύχομαι εκεί στο άγνωστο να βρει κάτι καλύτερο από εδώ…», είπε κλαίγοντας ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο πρώην σύζυγός της, Οδυσσέας Σταμούλης, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για το γεγονός, το οποίο έρχεται τρεις μήνες μετά τον θάνατο του 11χρονου γιου του.

«Έχω να μιλήσω πάνω από 20 χρόνια μαζί της αλλά είμαι συντετριμμένος με την απώλειά της. Είναι και απανωτά τα χτυπήματα που δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη στεναχώρια. Μόνο στεναχώρια», δηλώνει ο ηθοποιός. «Ήμουν συντετριμμένος… που έτσι κι αλλιώς ήμουν. Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους», είπε κλείνοντας το μήνυμά του για την Κάτια Νικολαΐδου ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν παντρεμένοι για μικρό χρονικό διάστημα, κρατώντας τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει και να μη μου σταθεί. Χωρίσαμε όταν βρισκόμουν μέσα σ’ αυτή τη διαδικασία και αυτό μου κόστισε περισσότερο και από την ασθένεια. Έρχεται μία μέρα που μπορεί να μην ξημερώσει άλλη και νιώθεις πως δεν θα είναι εκεί για να σου κρατήσει το χέρι ως άνθρωπος νιώθεις άσχημα», είχε δηλώσει η Κάτια Νικολαΐδου το 2018 στην εκπομπή «Αργά» με τον Θοδωρή Αθερίδη.

«Ναι ήταν δύσκολο αλλά είπα πως θα τα καταφέρω. Είχα πολύ μεγάλη θέληση και είπα πως θα ζήσω και δε θα πεθάνω από αυτό. Ανησύχησα για τους γονείς μου και έλεγα πως θα γίνω καλά εγώ και θα πάθουν κάτι αυτοί», είχε πει κλείνοντας το θέμα η Κάτια Νικολαΐδου.

«Ήταν στο νοσοκομείο από τον Μάιο, πίστευε ότι θα πάει καλά»

Ο καλός της φίλος, ο σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος, αποκάλυψε στο Happy Day ότι η ηθοποιός πάλευε σκληρά τα τελευταία χρόνια με την ασθένεια. «Η Κάτια Νικολαΐδου πάλευε πολλά χρόνια γι’ αυτό δεν την βλέπατε κιόλας. Το πρόβλημα είχε επανέλθει, το πάλευε πολύ», είπε ο Δημήτρης Στρέπκος και συνέχισε:

«Ήταν στο νοσοκομείο από τον Μάιο. Δεν επιτρεπόταν να την βλέπω λόγω της κατάστασης, μιλούσαμε με βιντεοκλήση. Πίστευε ότι θα πάει καλά. Γελούσαμε, πιστεύαμε ότι θα περάσει. Δεν το πιστεύουμε ότι έφυγε η Κάτια Νικολαΐδου.