Τζόνι Ντεπ: «Είναι τόσο γαμ… απελπισμένη για φήμη»

Τζόνι Ντεπ: «Είναι τόσο γαμ... απελπισμένη για φήμη»

Κουρασμένος είναι από τη συμπεριφορά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ

Μια σχέση με εντάσεις, προσβολές περιέγραψε ο γιατρός Ντέιβιντ Κίπερ από το Μπέβερλι Χιλ, ο οποίος κατέθεσε στη δίκη του Τζόνι Ντεπ κατά της Αμπερ Χερντ, με τον πρώτο να την κατηγορεί συκοφαντική δυσφήμιση και να ζητά 100 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημίωση.

Ο Ντεπ είχε απευθυνθεί στον Κίπερ για να θεραπεύσει τους εθισμούς του στα οπιοειδή από τον Μάιο του 2014.  Στην μαγνητοσκοπημένη κατάθεσή του, αναφέρθηκε σε κάποια από τα μηνύματα που του έστελνε ο σταρ. Αναλυτικότερα στα μηνύματα αναφερόταν «Φίλε, δεν αντέχω πια. Δεν μπορώ να ζω έτσι», του έγραφε. «Είναι γεμάτη από τόσα σκ…, παραγεμισμένη σαν χήνα για τα Χριστούγεννα» συνέχιζε στον γιατρό για την Χερντ στις 7 Μαρτίου 2015.

«Τελείωσα, όχι άλλο! Δέχομαι συνέχεια προσβολές από κακόβουλο και εκδικητικό μου…», έγραφε σε μήνυμα και του πρόσθεσε ότι δέχεται από τη σύζυγό του «δηλητηριώδεις και εξευτελιστικές προσβολές» αλλά και «φρικιαστικές και σκόπιμα βλαβερές κριτικές της».βΑυτός είναι ο τρόπος που μεταχειρίζεται «έναν άντρα που δήλωνε ότι θα αγαπάει πάνω από όλα».

Ο Ντεπ, αναφέρει η DailyMail, έγραφε για την τότε σύζυγό του ότι «η εμμονή της με τον εαυτό της είναι πολύ πιο σημαντική. Είναι τόσο γαμ… φιλόδοξη και απελπισμένη για φήμη. Μάλλον για αυτό με παντρεύτηκε, φίλε. Με προσβάλλει συνέχεια ότι είμαι ένας αξιολύπητος γέρος. Είμαι τόσο πολύ λυπημένος». Στην κατάθεσή του ο Κίπερ είπε ότι άρχισε να συναντά τον Ντεπ τον Μάιο του 2014. Η αρχική διάγνωση για τον ηθοποιό ήταν «ΔΕΠΥ, Διπολική Διαταραχή 1, κατάθλιψη, αϋπνία, χρόνια διαταραχή κατάχρησης ουσιών, χρόνια παλινδρόμηση».

Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς είχε μια συνεδρία και με τους δύο στη Βοστώνη. Εκεί, όμως, η Χερντ δεν έκανε καμία αναφορά στο ότι ο Ντεπ ήταν βίαιος. Η ηθοποιός «έχει ισχυρό οικογενειακό ιστορικό κατάχρησης ναρκωτικών και αλκοόλ και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στις συμπεριφορές του [του Ντεπ] και τις πιθανότητες κακοποίησης», έκρινε ο Κίπερ. Εξήγησε μάλιστα ότι με τον όρο «ιδιαίτερα ευαίσθητη» εννοεί ότι η Χερντ «έχοντας μεγαλώσει σε αυτό το περιβάλλον έχει συνηθίσει να βλέπει το τραύμα που προκαλεί και όχι μόνο μπορεί να το αναγνωρίσει αλλά και να την επηρεάσει. Έχει την ικανότητα να καταλάβει πώς μοιάζει».