Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει ντυμένη στα λεοπάρ – Δείτε φωτογραφίες

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει ντυμένη στα λεοπάρ - Δείτε φωτογραφίες

Η ανάρτηση του μοντέλου στο Instagram

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναρτά σχεδόν σε καθημερινή βάση, στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις της στην εκπομπή που παρουσιάζει, «Shopping Star».

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους σχεδόν 600.000 ακολούθους της στο Instagram, μια σειρά από φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει με ένα μακρύ λεοπάρ φόρεμα, το οποίο έχει σκίσιμο μπροστά από τα πόδια της κι βαθύ ντεκολτέ.

Το σύνολο ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες γόβες σε γήινη απόχρωση. Το μοντέλο έκανε ένα ελαφρύ μακιγιάζ και έδωσε στα μαλλιά του κυματιστό σχήμα.

Δείτε τα στιγμιότυπα

iliana2492
iliana_leoprr3
ilianaleopar
iliana_papageorgiou33

Νωρίτερα τον Φεβρουάριο, το μοντέλο ανέβασε μέσω Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα, με την ίδια να διασκεδάζει πλάι στους καλεσμένους που είχε στο πάρτι για τα 36α γενέθλιά της.

Με ένα ροζ φόρεμα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόζαρε στον φακό ενώ χόρευε και μεταξύ άλλων, φωτογράφησε την τούρτα που της ετοίμασαν. Μεταξύ των καλεσμένων της, ήταν ο Δημήτρης Σκουλός και η Βασιλική Ρούσσου.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγραψε: «36; Ποιος; 2 μέρες αργότερα αυτές είναι οι φωτογραφίες που υπάρχουν από αυτά τα γενέθλια, αφώτιστες, κουνημένες, χωρίς κανένα κάδρο, αλλά γεμάτες χαρά και αγάπη! Σας ευχαριστώ πολύ που ήσασταν και είστε εκεί. Και ευχαριστώ ξανά για τις ευχές σας, όλους πολύ! Ακόμα απαντάω».

Δείτε τις φωτογραφίες

ilaina12331
ilaina2444
ilainagenethlia
ilaina393
iliana1222222
ilana122
iliana2_1
iliana121