Άντζελα Δημητρίου: Υποβασταζόμενη από την κόρη της στην κηδεία της μητέρας της – Δείτε βίντεο

Άντζελα Δημητρίου: Υποβασταζόμενη από την κόρη της στην κηδεία της μητέρας της - Δείτε βίντεο

Παρά την πρόσφατη ρήξη τους, μητέρα και κόρη πήγαν μαζί στην κηδεία κρατώντας η μία το χέρι της άλλης

Η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη είχαν μια επανασύνδεση το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου, με αφορμή την κηδεία της μητέρας της τραγουδίστριας.

Η κάμερα του «Breakfast@Star» κατέγραψε μητέρα και κόρη στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης ντυμένες στα μαύρα, να κρατάει η μία το χέρι της άλλης, παρά την πρόσφατη ρήξη τους, που έλαβε μεγάλες διαστάσεις.

Δείτε το βίντεο

H εξόδιος ακολουθία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι. Η Άντζελα Δημητρίου, υποβασταζόμενη από την κόρη τη κατέβηκε τα σκαλιά συντετριμένη. Με δάκρυα στα μάτια η Όλγα Κιουρτσάκη δεν άφησε λεπτό το χέρι της μητέρας της.

Δείτε τις φωτογραφίες

antzela2233
antzela22
Την ίδια ώρα, ο σύζυγος της Όλγας Κιουρτσάκη, Φώτης Λώσης, φαίνεται πως δεν παρευρέθηκε στην κηδεία της γιαγιάς της. Ωστόσο στο πλευρό της τραγουδίστριας βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, o Γιάννης Λοβέρδος, η Σοφία Βόσσου, η Εύη Δρούτσα και ο Γιώργος Παπαδόπουλος.
loverdps
vossoy4
papadopoulos
drouts221

Η μητέρα της τραγουδίστριας έφυγε από τη ζωή, μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, κάτι που έγινε γνωστό την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

Το νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άντζελα Δημητρίου με τον Δήμο Αναστασιάδη προχώρησε στην εξής ανακοίνωση: «Το Barbarella Live Athens, οι επιχειρηματίες και όλο το προσωπικό, σεβόμενοι το πένθος της κ. Άντζελας Δημητρίου σας ενημερώνουν ότι το κέντρο διασκέδασης θα παραμείνει κλειστό απόψε».

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη έκανε μια ανάρτηση στα social media για τον θάνατο της γιαγιάς της. Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραψε: «Έφυγες και ούτε καν το έμαθα… Θα θυμάμαι την τελευταία μας συνάντηση οι τρεις μας».

Δείτε την ανάρτηση:

Άντζελα Δημητρίου: Υποβασταζόμενη από την κόρη της στην κηδεία της μητέρας της - Δείτε βίντεο