Ανατροπή στην ανατροπή: Ηχηρό «όχι» Καπουτζίδη…

Ανατροπή στην ανατροπή: Ηχηρό «όχι» Καπουτζίδη…

Διέψευσε τις πληροφορίες.

Όπως είχε γραφτεί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει αναφερθεί στην ανανέωση της ευρωομάδας με νέα φρέσκα πρόσωπα, άρα ουδείς είναι σίγουρος, πλην των νυν ευρωβουλευτών. Η διαδικασία είναι προσωπική επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη με γνώμονα τη διαύγεια, αλλά η Πολιτική Γραμματεία θα καθορίσει τις λεπτομέρειες της διαδικασίας και αμέσως μετά θα γίνει εσωτερικό «δημοψήφισμα» για όσους τελικά θα πάρουν το χρίσμα για τις Ευρωεκλογές.

Η έκπληξη στους πιθανούς υποψήφιους ακούει στο όνομα του Γιώργου Καπουτζίδη! Ο –πολυτάλαντος, όχι μόνο ηθοποιός– έχει όχι μόνο υψηλή αναγνωρισιμότητα, αλλά και κοινωνική αποδοχή. Δεν είναι λίγοι μάλιστα στον ΣΥΡΙΖΑ που ποντάρουν ότι θα βγει και πρώτος σε ψήφους. Αυτές ήταν οι αρχικές πληροφορίες μέχρι να γίνει η ανατροπή.

Τελικά ο ηθοποιός, παρουσιαστής και σεναριογράφος είπε όχι στον ΣΥΡΙΖΑ και την ευρωλίστα του, χωρίς καν να μπει σε διαδικασία συζητήσεων με τον Στέφανο Κασσελάκη όπως ανέφεραν κάποιες πηγές. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε συνομιλία με τον πρόεδρο.