Τούνη: «Ελπίζω το κοινό του Δημήτρη Παπανώτα να έχει IQ, τι επαγγέλλεται ο Σεργουλόπουλος; Δεν σκάβει σε κανένα χωράφι» (vid)

Τούνη: «Ελπίζω το κοινό του Δημήτρη Παπανώτα να έχει IQ, τι επαγγέλλεται ο Σεργουλόπουλος; Δεν σκάβει σε κανένα χωράφι» (vid)

Η επιχειρηματίας και influencer σχολίασε τα όσα είπαν για την ίδια οι δυο παρουσιαστές

Η Ιωάννα Τούνη σε δηλώσεις της στις κάμερες απάντησε στον Δημήτρη Παπανώτα και τον Φώτη Σεργουλόπουλο μετά από όσα είπαν για τις δηλώσεις της σχετικά με το επάγγελμα των influencer.

«Εσύ πιστεύεις ότι το κοινό το δικό μου και το κοινό της Ιωάννας έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα; Το ίδιο IQ;», υπογράμμισε ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή «Happy Day».
Η Ιωάννα Τούνη απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε: «Ελπίζω το κοινό του Παπανώτα να έχει IQ. Εμένα κυρίως με ενδιαφέρει η γνώμη του Δημήτρη Αλεξάνδρου και όχι του Δημήτρη Παπανώτα. Οπότε, δεν πειράζει, φιλάκια να του στείλουμε».

Για τον Φώτη Σεργουλόπουλο ανέφερε: «Τι επαγγέλλεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος; Φαντάζομαι δεν σκάβει σε κάποιο χωράφι… Εγώ κάνω τρεις δουλειές, influencer, μαμά και επιχειρηματίας. Αν ο κύριος Σεργουλόπουλος κάνει τρεις δουλειές, φιλάκια και σε αυτόν».

Τι είχε αναφέρει ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή του με την Τζένη Μελιτά: «Εγώ δεν παραπονιέμαι για τη δουλειά μου. Μου είναι ευχάριστη, χαίρομαι πάρα πολύ που την κάνω, δεν έχω κανένα παράπονο. Να κάνουν τότε και οι influencers ένα ημερολόγιο, Πάσχα ας πούμε να… κλείνουν το μαγαζί. Υπάρχει ένα εργατικό δίκαιο, πρέπει και οι influencers να μπουν σε αυτό το παιχνίδι».