Όλγα Ντάλλα: Το σέξι μοντέλο… τρέλανε τους θαυμαστές της με την απίστευτη αλλαγή που έκανε (ΦΩΤΟ)

Χριστίνα Παπαδέλη: Σκέτη «κόλαση» η πρώην του Χρήστου Μάστορα - Το βαθύ ντεκολτέ της μας αναστάτωσε (ΦΩΤΟ)

Της πάει τρελά

Η Όλγα Ντάλλα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και εντυπωσιάζει.

Όλοι οι θαυμαστές της την είχαν συνηθίσει με ξανθό κοντό καρέ μαλλί το οποίο της πήγαινε, ωστόσο αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα και έγινε καστανή, κάνοντας τη ακόμα πιο σέξι και ακαταμάχητη.

Η Όλγα Ντάλλα είναι πολύ ενεργή στα social και διατηρεί επαφή με τους ακολούθους της, σχεδόν καθημερινά. Ωστόσο πέρα από τα επαγγελματικά της απασχολεί και με τα προσωπικά της.

Χαρακτηριστικά, το καλοκαίρι ενισχύθηκαν οι φήμες περί σχέσης του Ηρακλή Τσουζίνοφ με την Όλγα Ντάλλα. Στο GNTM, ο Ηρακλής ήταν ζευγάρι με τη Μαρινέλλα Ζύλα με την οποία και χώρισε πριν από κάποιους μήνες, ενώ η Όλγα με τον Στυλιανό Φλωρίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Καλοκαίρι #Yes» τα δύο μοντέλα είναι μαζί τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, έκαναν και μαζί διακοπές στην Πάρο, με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ να ανεβάζει ένα post στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το οποίο ίσως και να επιβεβαιώνει τις φήμες. Σε ένα καρουζέλ με φωτογραφίες ο νικητής του GNTM πόζαρε δίπλα δίπλα με την Όλγα.