Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Ημίγυμνοι σε σέξι φωτογράφιση – Το «καυτό» promo των Tsitsidosa (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Ημίγυμνοι σε σέξι φωτογράφιση - Το «καυτό» promo των Tsitsidosa (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Το ζευγάρι από τον χώρο του τένις… πέταξε το πάνω μέρος των ρούχων του και φωτογραφήθηκε με ένα τζιν

Σε μια… καυτή φωτογράφιση προχώρησαν κατά την παραμονή τους στη Νέα Υόρκη ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα.

Το ζευγάρι από τον χώρο του τένις… πέταξε το πάνω μέρος των ρούχων του και φωτογραφήθηκε με ένα τζιν. Συγκεκριμένα, ο Στέφανος εμφανίστηκε γυμνόστηθος και η Μπαντόσα με έναν στηθόδεσμο.

Στα social έδωσαν μια μικρή πρόγευση από τη φωτογράφισή τους, η οποία δείχνει και το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Η Μπαντόσα λόγω τραυματισμού δεν κάνει προπονήσεις ακόμη και ακολουθεί παντού τον Τσιτσιπά. Ηρθε μάλιστα και στην Ελλάδα για μία εβδομάδα, καθώς ο Τσιτσιπάς είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα τένις στο Καλλιμάρμαρο για το Davis Cup.

Πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο μεταξύ τους

Υπενθυμίζεται πως οι φήμες για τον έρωτα μεταξύ τους ξεκίνησαν στις αρχές Ιουνίου, όταν και έγινε γνωστό ότι στα προφίλ που διατηρούν και οι δύο στο Spotify έχουν «ανεβάσει» κοινή τους φωτογραφία.

Στη συνέχεια, η Μπαντόσα έδωσε το «παρών» σε ένα από τα παιχνίδια του Έλληνα τενίστα στο Roland Garros, ενώ λίγες ημέρες αργότερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η 25χρονη Ισπανίδα τενίστρια επιβεβαίωσαν τη σχέση τους, μοιραζόμενοι μια σχετική ανάρτηση με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Το ειδύλλιό τους, μάλιστα, φαίνεται πως… τρέχει με χίλια, αφού τις προηγούμενες ημέρες οι δύο τους έφτιαξαν και κοινό προφίλ στο Instagram, ενώ ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε και ανάρτηση στο Twitter αναφερόμενος στη σύντροφό του, σημειώνοντας με χιούμορ ότι «ζει μέσα στο κεφάλι μου χωρίς ενοίκιο».

Από την πλευρά της, η Ισπανίδα καλλονή επιβεβαίωσε με συνέντευξή της στο περιοδικό «HOLA» ότι βγαίνει με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ενώ δήλωσε ευτυχισμένη.