Πώς είναι σήμερα η «Λίλα» από τους Singles (ΦΩΤΟ)

Πώς είναι σήμερα η «Λίλα» από τους Singles (ΦΩΤΟ)

Τι κάνει σήμερα η Σάννυ Χατζηαργύρη - Γνωστή από τον ρόλο της στους Singles

Η Σάννυ Χατζηαργύρη που έγινε ευρέως γνωστή και αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τον ρόλο της «Λίλας» στη σειρά, Singles, βρέθηκε την Μεγάλη Τετάρτη σε μια συγκέντρωση που έκαναν ακτιβιστές στην Πλατεία Συντάγματος.

Οι ακτιβιστές διαδήλωσαν για τα δικαιώματα των ζώων, ενόψει της Κυριακής του Πάσχα και του σουβλίσματος των αρνιών και η «Λίλα» εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να κρατά ένα φυλλάδιο που έγραφε: «Η σφαγή δεν είναι αγάπη». Φορούσε μαύρο παντελόνι και μακρύ πράσινο μπουφάν και ήταν σχεδόν αμακιγιάριστη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πώς είναι σήμερα η «Λίλα» από τους Singles (ΦΩΤΟ) Πώς είναι σήμερα η «Λίλα» από τους Singles (ΦΩΤΟ) Πώς είναι σήμερα η «Λίλα» από τους Singles (ΦΩΤΟ) Πώς είναι σήμερα η «Λίλα» από τους Singles (ΦΩΤΟ) Πώς είναι σήμερα η «Λίλα» από τους Singles (ΦΩΤΟ) Πώς είναι σήμερα η «Λίλα» από τους Singles (ΦΩΤΟ)

Πού βρίσκεται σήμερα η Σάννυ Χατζηαργύρη

Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός έχει επιλέξει να αποτραβηχτεί από τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς ήθελε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και τα παιδιά της.

Το 2010, η Σάννυ Χατζηαργύρη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Αλέξανδρο Μίντζια, με τον οποίο πέντε χρόνια μετά υποδέχτηκαν στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια τους.

Η ίδια μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως η Μαρία Σολωμού, με την οποία συνεργάστηκαν στη σειρά Singles, ήταν εκείνη που της γνώρισε τον σύζυγό της.

«Τώρα είμαι δοσμένη στα παιδιά, εννοείται, γιατί το χρειάζονται 24 ώρες το 24ωρο. Εκεί θα δοθώ και δεν θα με νοιάζει και καθόλου.

Μετά θα έρθει η ώρα που θα ασχοληθώ ξανά και θα έχω το χρόνο όπως και πριν. Μέχρι τώρα έχω ασχοληθεί τόσο πολύ με τη δουλειά μου και την καριέρα μου, που τώρα ίσα-ίσα το γεγονός ότι ασχολούμαι με την οικογένεια μου μόνο μου φέρνει μια ισορροπία, όχι να νιώθω ότι κάτι μου λείπει», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν η Σάννυ Χατζηαργύρη.