Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ατύχημα στον δρόμο για το μοντέλo – Προσγειώθηκε η μπάρα στο κεφάλι μου, είπε

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ατύχημα στον δρόμο για το μοντέλo - Προσγειώθηκε η μπάρα στο κεφάλι μου, είπε

Πονάω στον αυχένα, ανέφερε σε επόμενη ανάρτησή της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εμφανίστηκε με πάγο και πρήξιμο στο πρόσωπο, στο Instagram story που ανέβασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Απριλίου.

Το μοντέλο ανέβασε στο προφίλ του ένα βίντεο, όπου κάθεται στο αυτοκίνητό της και έχει πάγο στο μάγουλο. Στο κλιπ, εξήγησε ότι είχε ένα ατύχημα στον δρόμο, με μία μπάρα να «προσγειώνεται» πάνω της.

Δείτε το βίντεο

Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε: «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Πήγα να περάσω από κάπου που είχε αυτές τις μπάρες που κατεβαίνουν για να μην περνάνε αυτοκίνητα. Ήταν σηκωμένη, περνάω και δε με είδαν. Κατέβηκε η μπάρα και προσγειώθηκε στο κεφάλι μου. Σκίστηκαν λίγο τα χείλη μου, έχω πρηστεί την έχω ακούσει, καλά είμαι, σιδερένιο το κεφαλάκι. Είμαι σαν να έχω κάνει αποτυχημένο υαλουρονικό».

Λίγο αργότερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη επανήλθε με νέο story και πάλι μέσα από αυτοκίνητο. «Μετά από πολύ πάγο και αρκετό καμουφλάζ εδώ, όλα καλά. Απλά πονάω πολύ γιατί πρώτα με χτύπησε στο κεφάλι και με έχει πιάσει ο αυχένας αριστερά. Είναι λίγο σκισμένα τα χείλη μου. Φτηνά τη γλίτωσα» είπε ξεσπώντας σε γέλια.