Τέιλορ Σουίφτ: Ζήτησε να διώξουν από μπροστά της τον Κάνιε Γουέστ στο Super Bowl

Τέιλορ Σουίφτ: Ζήτησε να διώξουν από μπροστά της τον Κάνιε Γουέστ στο Super Bowl

«Πρόκειται για μια εντελώς κατασκευασμένη φήμη, δεν είναι αλήθεια» είπε ο εκπρόσωπος του ράπερ

Ο πρώην αστέρας του NFL Μπράντον Μάρσαλ ισχυρίζεται ότι η Τέιλορ Σουίφτ ζήτησε να απομακρύνουν τον Κάνιε Γουέστ από το Super Bowl, όταν έμαθε ότι ο ράπερ είχε αγοράσει θέσεις ακριβώς μπροστά από τη δική της σουίτα.

Ο Μάρσαλ έκανε την αποκάλυψη στο podcast Paper Route ωστόσο, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι οι ισχυρισμοί του πρώην αθλητή είναι ακριβείς.

Μάλιστα, όταν διηγήθηκε την ιστορία, ο Μάρσαλ μπέρδεψε την 34χρονη Σουίφτ με την Κέιτι Πέρι, η οποία δεν ήταν καν στο παιχνίδι το βράδυ της Κυριακής.

«Ο Κάνιε Γουέστ λοιπόν έρχεται στο Super Bowl αγοράζει ένα εισιτήριο ακριβώς μπροστά από τη σουίτα της Κέιτι Πέρι, οπότε οποιαδήποτε στιγμή θα έδειχναν την Κέιτι, το πρόσωπο του Κάνιε θα ήταν εκεί – φορούσε μια μάσκα με το λογότυπό του στη μάσκα» είπε αρχικά ο Μάρσαλ για να συνεχίσει:

«Έτσι, η Τέιλορ τσαντίζεται και κάνει ένα ή δύο τηλεφωνήματα και τον διώχνουν από το στάδιο» συνέχισε ο Μάρσαλ, σημειώνοντας ότι ο ράπερ προσπαθούσε να «εκμεταλλευτεί» την παρουσία της Σουίφτ για κάποια χρήματα. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του Μάρσαλ δεν φαίνεται να ισχύουν καθώς ο Γουέστ και η σύζυγός του Bianca Censori φωτογραφήθηκαν στον αγώνα και εμφανίστηκαν στις κερκίδες κατά τη διάρκεια της μετάδοσης. Δεν αναφέρθηκε ότι τους έδιωξαν από το στάδιο Allegiant.

Ο εκπρόσωπος του Κάνιε δήλωσε στο TMZ: «Πρόκειται για μια εντελώς κατασκευασμένη φήμη. Δεν είναι αλήθεια».

Η κόντρα τους κρατάει χρόνια

Κατά τη διάρκεια των MTV Video Music Awards το 2009, οι καλεσμένοι της διοργάνωσης αλλά και ο κόσμος που παρακολουθούσε από το σπίτι, ήρθαν αντιμέτωποι με μία από τις πιο άβολες σκηνές στην ιστορία της showbiz.

Ήταν τότε που η 20χρονη Taylor Swift εμφανίστηκε για να παραλάβει το πρώτο της βραβείο στην κατηγορία Καλύτερο Video από Γυναίκα Καλλιτέχνη και πριν προλάβει να ολοκληρώσει την ομιλία της, ο Kanye West εμφανίστηκε από το πουθενά και τη διέκοψε λέγοντας ότι η Beyonce είχε ένα από τα καλύτερα βίντεο όλων των εποχών και εκείνη έπρεπε να κερδίσει. Η Swift είχε μείνει άναυδη τότε και κοίταζε αμήχανα το κοινό.

Η κόντρα από την πλευρά του διάσημου ράπερ συνεχίστηκε για πολλά χρόνια ακόμα, με αποκορύφωμα τους στίχους του τραγουδιού του Famous οι οποίοι έλεγαν: «Νιώθω ότι μπορώ ακόμη να κάνω σεξ με την Taylor, γιατί έκανα αυτή τη σκύλα διάσημη».