Ζενεβιέβ Μαζαρί για το τέλος από το GNTM: «Το κανάλι ήξερε ότι ήθελα να προχωρήσω»

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Σε αυτή την εκπομπή πάει μετά το «τέλος» του GNTM

Ξεκινά το Asia Express

Για το νέο της βήμα στο Asia Express αλλά και το τέλος του GNTM μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, που αγαπήθηκε από την πρώτη ατάκα στο ριάλιτι μοντέλων, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της «Super Κατερίνα», λίγο πριν αναχωρήσει για την Ασία.

Αναφορικά με το νέο της βήμα είπε «Δεν το έχω δει σαν παρουσίαση. Το έχω δει σαν περιπέτεια» ενώ για τον Πέτρο Πολυχρονίδη είπε: «Ο Πέτρος έχει πολύ πιο ξεκάθαρη θέση από εμένα. Εγώ είμαι πιο πολύ ‘Ντόρα η εξερευνήτρια’. Η Ζεν σε καινούργιες περιπέτειες».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ρωτήθηκε και για το GNTM. «Συνήθως οι φίλοι μου μαζευόντουσαν στα σπίτια τους, φτιάχνανε ποπ κορν, παίρνανε φαγητά και το βλέπανε».

«Νομίζω είναι πολύ καλή πρόταση ο Γιώργος Καράβας στην κριτική επιτροπή», ανέφερε.

Σχετικά με τη δική της αποχώρηση: «Ήμουν πολύ έτοιμη να προχωρήσω, το ήξεραν στο κανάλι, οπότε όταν ήρθε η πρόταση του “Asia Express” απλώς είπα ναι μέσα σε 2 δευτερόλεπτα. Δεν περίμενα καν να το σκεφτώ. Ήμουν ήδη έτοιμη και το κανάλι το ήξερε ότι ήθελα να προχωρήσω».

Για το γεγονός ότι η αποχώρησή της είναι ανεξάρτητη από την επιστροφή της Βίκυς Καγιά είπε: «Δεν το βλέπω έτσι. Εγώ κοιτάω τι κάνω εγώ. Εγώ ήμουν πολύ έτοιμη να προχωρήσω. Το έχω πει σε πάρα πολλές συνεντεύξεις ότι δεν θεωρώ ότι οι άνθρωποι πρέπει να δένουν με projects. Δεν είμαι ένα πράγμα. Οι γυναίκες πρέπει να εξελισσόμαστε και να κάνουμε καινούργια πράγματα στη ζωή μας».