Ζώδια και οικογένεια: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι πιθανόν να γίνουν γονείς το 2024

Ζώδια και οικογένεια: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι πιθανόν να γίνουν γονείς το 2024

Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές

Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, το 2024 ίσως σου επιφυλάσσει μια… έκπληξη καθώς οι συνθήκες θα είναι πολύ ευνοϊκές για την απόκτηση ενός παιδιού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Κρόνος σε ωρίμασε και συνεχίζει να σε ωριμάζει και να σου δείχνει την πραγματική αξία της ζωής, οπότε αν δεν είχε «χτυπήσει» ακόμα το βιολογικό σου ρολόι, σύντομα μπορεί να ακούσεις το τικ-τακ του, μιας και ο Δίας απ’ τις 25/5 και μετά θα περάσει στον πέμπτο οίκο σου, κάτι που κάνει πιο εύκολη την απόκτηση ενός παιδιού, εκτός των ερωτικών ειδυλλίων που θα πρωταγωνιστήσεις.

Πριν όμως απ’ αυτό, θα βρίσκεται στον 4ο οίκο σου, στον Ταύρο, που είναι πολύ πιθανό να σου μεγαλώσει την διάθεση να ανοίξεις σπιτικό, να γίνεις γονιός, αν δεν είσαι και να κάνεις οικογένεια. Βάλλεσαι πανταχόθεν, λοιπόν, με την καλή έννοια…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κι εσύ το 2024 το ξεκινάς με Δία στον 5ο ηλιακό σου οίκο, τον Ταύρο και μέχρι τον Μάιο που θα φύγει οριστικά από εκεί μπορεί όντως να αποκτήσεις ένα… παιδάκι.

Υπάρχουν όλες οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να γίνεις γονιός μέσα στην καινούργια χρονιά, αφού και ερωτικά είναι πολύ πιθανό να βρεις το ταίρι σου, το οποίο θα σου ξυπνήσει την ανάγκη να γίνεις γονιός ή να αυξήσεις την οικογένειά σου κατά ένα μέλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Κρόνο στον 4ο ηλιακό σου οίκο να σου δείχνει την αξία της οικογένειας και των «ριζών», είναι πολύ πιθανό να αισθάνεσαι ήδη την ανάγκη να αναλάβεις την ευθύνη της δημιουργίας ενός σπιτικού και της απόκτησης ενός παιδιού, οπότε το σκέφτεσαι πολύ όλον αυτόν τον καιρό.

Από τις 25/5, θα είναι ο Δίας στους Διδύμους και 7ο ηλιακό σου οίκο, που θα σε βοηθήσει να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να δημιουργήσεις μια, αν δεν έχεις, όπου κι από αυτή την πλευρά, ωθείσαι στο να συμπληρώσεις την ευτυχία με ένα μωρό.