H «Oρεινή Mέλισσα» αποκαλύπτει πόσα λεφτά έχει βγάλει από το πιο viral βίντεο στο YouTube

H «Oρεινή Mέλισσα» αποκαλύπτει πόσα λεφτά έχει βγάλει από το πιο viral βίντεο στο YouTube

Αποκάλυψε ότι το YouTube είναι η καλύτερη πλατφόρμα για να έχεις ένα εισόδημα

H «Ορεινή Μέλισσα», ο Χάρης Σταμάτης όπως λέγεται, έχει συνηθίσει το κοινό του να κάνει διάφορα βίντεο με τις… παράξενες μαγειρικές του ή με εμπειρίες του στη φύση.

Ωστόσο, αυτή τη φορά έκανε ένα διαφορετικό βίντεο αποκαλύπτοντας πόσα χρήματα έχει «βγάλει» από το το πιο viral βίντεο στο κανάλι του στο YouTube.

Όπως αναφέρει στο βίντεό του: «Πόσα λεφτά έχει δώσει το πιο viral βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube. Που ξέρετε ότι είναι και η μοναδική πλατφόρμα που πληρώνει λεφτά. Το έχω εδώ στο κινητό και θέλω να σας πω λίγα πράγματα. Από τις πλατφόρμες που δουλεύω, δεν πληρώνει καμία κάποιο σεβαστό ποσό, παρά μόνο το κανάλι στο YouTube. Μπορώ να σας δώσω ένα παράδειγμα εδώ πέρα. Έχει φτάσει η μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης δεν θα το πιστεύετε το νούμερο. Το βίντεο είναι το “Βρήκα το μεγαλύτερο φίδι”. Έχει 800.000 προβολές. Και πόσα πιστεύετε ότι μπορεί να έχει κάνει; Εσείς τώρα θα μαντεύετε 100 ευρώ-200. Το ποσό είναι 995 ευρώ. Και απλά βρήκα ένα φίδι σ’ ένα κοτέτσι. Τίποτα φοβερό, ένα χιλιάρικο έτσι. Αυτός είναι και ο λόγος που το YouTube θεωρείται και η καλύτερη πλατφόρμα για να έχεις ένα εισόδημα. Όλα τα TikToks κλπ που ανεβάζω εγώ και οι περισσότεροι είναι πως να το πω, για την καλή μας την καρδιά, για τη φήμη, για το promotion για το βίντεο στο κανάλι που το έκανα κι εγώ φουλ πιο παλιά. Κάπως έτσι. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι, το YouTube μπορεί να δώσει πολλά αν δουλεύεις σωστά και αποτελεσματικά».

Δείτε το βίντεο:

@orinimelissa Μόνος στο βουνό #orinimelissa <a title="♬ πρωτότυπος ήχος – Ορεινή Μέλισσα” href=”https://www.tiktok.com/music/πρωτότυπος-ήχος-7361055319856466721?refer=embed” target=”_blank” rel=”noopener”>♬ πρωτότυπος ήχος – Ορεινή Μέλισσα