Μαρία Σολωμού: «Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand, το θεωρώ γελοίο» (VIDEO)

Μαρία Σολωμού: «Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand, το θεωρώ γελοίο» (VIDEO)

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις τις, στην καριέρα της, στον γιο της αλλά και στο podcast στο οποίο δίνει συμβουλές σε θέματα συναισθηματικά.

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις τις, στην καριέρα της, στον γιο της αλλά και στο podcast στο οποίο δίνει συμβουλές σε θέματα συναισθηματικά.

Παράλληλα αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει ποτέ one night stand και τόνισε πως θα το έκανε μόνο με τον Μπραντ Πιτ. Όσον αφορά την Ατζελίνα Τζολί, είπε πως ακόμα και ως γυναίκα θα ήθελε να έχει σχέση μαζί της.

«Αποφάσισα ότι στις σχέσεις μου θα σταματήσω να συμβιβάζομαι με πράγματα που δεν μου αρέσουν. Όταν ήμουν μικρότερη, ήμουν πιο δυναμική από ό,τι τώρα και δεν έβαζα ‘’νερό στο κρασί μου’’ για κανένα λόγο. Παλαιότερα αν ο σύντροφός μου δεν ήταν Σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου, γινόμουν…φαντομάς», είπε η ηθοποιός.

Παραδέχεται πως έχει ερωτευτεί σφοδρά όλες τις σχέσεις της αλλά τις έχει σιχαθεί μετά τον χωρισμό.

«Υπήρξε άντρας που μου είχε γεμίσει το σπίτι με λουλούδια… εκεί “έπεσα”. Είμαι φουλ ρομαντική. Θέλω να είμαι στην Ακρόπολη να βλέπω φεγγάρι και να τρώω σουβλάκι. Ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει. Αρκεί να έχει επίγνωση της κατάστασης», συμπλήρωσε.
«Έχω πει πως ό,τι δεν έχω κάνει στην ζωή μου.. δηλαδή εγώ δεν έχω κάνει one night stand, το θεωρώ γελοίο. Για τον Μπρανι Πιτ θα το ανέτρεπα αυτό», τόνισε.

«Δε θα συμμετέχω στο Booth. Θεωρώ πως είμαι κάκιστη στην παρουσίαση. Το ‘’Γεια σας, καλώς ήρθατε’’ δε θα το εννοήσω ποτέ. Για να κάνω πρωινή εκπομπή θα έπρεπε να… ξυπνήσω. Έχω πολύ καλό αυτί, θα μπορούσα να είναι κριτής στο Voice. Δεν θα έκανα το podcast στην τηλεόραση. Θέλω να μπορώ να μιλάω, όπως το κάνω. Έτσι και αλλιώς, με βγάζουν στην τηλεόραση με το podcast και με βρίζουν, γιατί να γίνω πιο ‘’καθώς πρέπει’’ για να μπορώ να είμαι εκεί; Δεν με ενδιαφέρει», συμπλήρωσε.

Η Μαρία Σολωμού απάντησε καις το ποιος είναι ο πιο σέξι άντρας τραγουδιστής.

«Είναι ο Ρίκι Μάρτιν. Αν ήμουν άντρας θα ήθελα να έχω σχέση με την Αντζελίνα Τζολί. Και ως γυναίκα πάλι με την Αντζελίνα Τζολί θα ήθελα σχέση. Θα τα βρίσκαμε καλύτερα από ό,τι με κάποιον άλλο», κατέληξε.