Τα ζώδια που μέσα στο 2024 είναι πιθανό να απιστήσουν

Τα ζώδια που μέσα στο 2024 είναι πιθανό να απιστήσουν

Θα παίζουν σε πολλά ταμπλό παράλληλα

Για τους παρακάτω άνδρες του ζωδιακού, το 2024 θα είναι μία πολύ ερωτική χρονιά και φαίνεται ότι το ματάκι τους θα «παίζει» και θα φτάσουν εύκολα μέχρι την απιστία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που αρκετοί Σκορπιοί θα την δουν… αλλιώς. Και γι’ αυτό φταίει ξεκάθαρα ο Δίας. Με τον Δία στον 7ο οίκο του, ο Σκορπιός έγινε πολύφερνος γαμπρός, με ένα σωρό θαυμάστριες να τον κυνηγούν.

Φαντάσου τώρα τι θα γίνει όταν θα περάσει στον 8ο οίκο του και μάλιστα στους Διδύμους. Θα νιώσει μια «φούντωση, μια φλόγα» και θα είναι πιο σεξουαλικός από ποτέ!

Θα θέλει να δοκιμάσει καινούργιες καταστάσεις στο ερωτικό κομμάτι, να αποκτήσει εμπειρίες με διαφορετικούς συντρόφους και γενικότερα να… εξερευνήσει έναν τομέα που ίσως είχε αφήσει παραμελημένο τα προηγούμενα χρόνια. Αν, μάλιστα, νιώσει την παραμικρή πίεση, τότε δε θα διστάσει να ψάξει γι’ άλλες πορτοκαλιές.

ΤΑΥΡΟΣ
Όσα είπαμε για τον Σκορπιό, λίγο ή πολύ, θα ισχύσουν και για τον Ταύρο. Την έχει δει, που την έχει δει κελεπούρι με τον Δία πάνω του, ε, τώρα είναι που θα ξεσαλώσει.

Μόλις ο Δίας μπει στον 2ο οίκο του, θα δεις την ερωτιάρικη, ναζιάρικη και άτακτη πλευρά του. Θα είναι ανικανοποίητος στο κομμάτι του σεξ, θα θέλει όλο και πιο πολλές περιπέτειες στην ζωή τους και φυσικά θα είναι επιρρεπής στον πειρασμό.

Κι άντε να συμμαζευτεί… Αν μάλιστα τα τελευταία χρόνια είχε καταπιεστεί σε μια σχέση και παρέμενε εκεί γιατί δεν είχε άλλη επιλογή, θα έχει τον ασυγκράτητο. Εδώ βλέπεις, δε θα έχει μόνο ένα πρόσωπο να διαλέξει, αλλά δύο, τρία… και γιατί να περιοριστεί;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το 2024 θα είναι μια χρονιά που θα φέρει πολλά στον Δίδυμο, καθώς θα υποδεχτεί τον Δία στο ζώδιό του, που θα του προσφέρει τύχη, εύνοια, αυτοπεποίθηση, ενέργεια, επιλογές, εναλλακτικές, λύσεις σε προσωπικά θέματα κι όλα αυτά τα θετικά, αφ’ ετέρου όμως θα τον κάνει και πιο… αλανιάρη και πονηρό.

«Θα πάρει ο… απαυτός του αέρα» όπως το λέμε λαϊκά και αν δεν προσέξει είναι πολύ πιθανό να εκτεθεί. Το ίδιο συμβαίνει και στην ερωτική του ζωή. Θα είναι περιζήτητος, θα τον φλερτάρουν και αν είναι σε σχέση, θα μπει σε πολλούς, μα πάρα πολλούς πειρασμούς!

Έτσι κι αλλιώς, τα διπλά ταμπλό είναι η ειδικότητά του. Είναι πολύ πιθανό να απατήσει το ταίρι του, αλλά…τίποτα δεν θα μείνει κρυφό. Άσε που ο Δίας μπορεί να το κάνει… βούκινο και να τρέχει και να μην φτάνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για τον ανέμελο Τοξότη, η νέα χρονιά κρύβει και πολλές χαρές, αλλά και παγίδες. Κατ’ αρχάς, με το που θα μπει ο κυβερνήτης του, Δίας, απέναντί του, για εκείνον θα είναι… χαράς ευαγγέλια!

Τις καλύτερες στιγμές του θα ζήσει. Θα έχει θαυμάστριες με το… κιλό, θα τον θέλουν όλοι και όλες και θα είναι το αντικείμενο του πόθου. Και όλα αυτά είναι πάρα πολύ καλά, αν είναι ελεύθερο πουλί. Τι γίνεται όμως, αν είναι δεσμευμένος;

Πιθανότατα λοιπόν το κέρατο να πάει σύννεφο γιατί -ως γνωστόν- δεν τα πάει καλά και με τις δεσμεύσεις. Άσε που είναι κι άνθρωπος που σκορπάει χαρά! Τι; Να κακοκαρδίσει τις άλλες γυναίκες; Μπορεί βέβαια να κερατωθεί και να το ρίξει κι αυτός στα αντίποινα… Ποτέ δεν ξέρεις…