Αυτά τα ζώδια θα περάσουν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο

Αυτά τα ζώδια θα περάσουν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο

Μαζί με τον καιρό που άλλαξε, αλλάζει και η τύχη τους

Δύσκολες προβλέπονται οι δύο ημέρες του Σαββατοκύριακού, 11 και 12 Νοεμβρίου 2023 για ορισμένα ζώδια. Με τη Σελήνη να αφήνει σιγά σιγά το ζώδιο του Ζυγού και να περνά στον Σκορπιό, οι προβλέψεις για τα παρακάτω ζώδια είναι δυσοίωνες, αφού εντάσεις και παρεξηγήσεις δεν αποκλείονται.

Στις 11 Νοεμβρίου ο Άρης από τον Σκορπιό αντιμετωπίζει τον Ουρανό σε αντίθεση, μια αστρολογική όψη που φέρνει εντάσεις και χάος στις προσωπικές σχέσεις. Μπορεί αυτό το Σαββατοκύριακο, και ειδικά το Σάββατο, να μας προκαλεί να βγούμε και διασκεδάσουμε, για τους παρακάτω εκπροσώπους του ζωδιακού, τα πράγματα δεν είναι τόσο θετικά.

Ταύρος

Ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό από το ζώδιο των Ταύρων. Η όψη αυτή θα κλονίσεις τις προσωπικές σας σχέσεις και το μόνο σίγουρο είναι πως θα έρθετε σε ρήξη με το ταίρι τους. Κρατήστε την ψυχραιμία και τη λογική σας, αν και αυτό ακούγεται πιο δύσκολο από ό,τι μπορεί να γίνει στην πράξη.

Λέων

Ρήξη με τα αγαπημένα σας πρόσωπα προβλέπεται, καθώς νεύρα, θυμός και ένταση δεν σας αφήνουν να σκεφτείτε καθαρά. Η κατάσταση θα είναι τόσο έντονη που θα θέλετε να φύγετε μακρία. Δείξτε υπομονή.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά σιγά σιγά στο ζώδιό σας και αυτό φαίνεται. Ξεσπάσματα, νεύρα, θυμός, ένταση και αντιδράσεις που ούτε οι ίδιοι περίμεναν. Ανατροπές και αρνητικές συνέπειες στη ζωή σας.

Πηγή marieclaire.gr