Το ζώδιο που….σκάει γάιδαρο

Το ζώδιο που….σκάει γάιδαρο

Είναι το πιο πεισματάρικο ζώδιο από όλα

Με τα παρακάτω ζώδια, δύσκολα τα βγάζεις πέρα σε περίπτωση που διαφωνήσετε, καθώς είναι τόσο πεισματάρικα που δεν αλλάζουν γνώμη με τίποτα. Ένα από όλα όμως έχει τα ηνία στην ξεροκεφαλιά.

Τοξότης
Τις περισσότερες φορές, οι περιπετειώδεις και αυθόρμητοι Τοξότες είναι περισσότερο από πρόθυμοι να αγκαλιάσουν τις αλλαγές, αλλά όταν το πείσμα τους κάνει την εμφάνισή του, τα πράγματα αλλάζουν.

Μπορεί να γίνουν αξιοσημείωτα πεισματάρηδες όταν πρόκειται για τα ιδανικά και τις αξίες τους, και όχι τόσο για καθημερινά ζητήματα. Αν οι Τοξότες νιώσουν ότι οι αξίες τους αμφισβητούνται, θα πατήσουν γερά στα πόδια τους μέχρι να σας πείσουν για τη στάση τους.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι και περιποιητικοί, αλλά το πείσμα τους βγαίνει στην επιφάνεια όταν έχει να κάνει με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Αν υπερασπίζονται κάτι ή κάποιον για τον οποίο νοιάζονται, δεν είναι πιθανό να υποχωρήσουν. Εκτιμούν τη συναισθηματική ασφάλεια και αν νιώσουν ότι αυτή απειλείται… «μουλαρώνουν».

Λέων
Οι βασιλιάδες και ο βασίλισσες του ζωδιακού θεωρούν πως μόνο εκείνοι ξέρουν το σωστό και έχουν και τρόπο να πείθουν τους γύρω τους γι’ αυτό.

Ανήκουν στα σταθερά ζώδια της φωτιάς και λένε τη γνώμη τους, δίχως δεύτερη σκέψη. Αδιαφορούν για το τι νιώθουν ή σκέφτονται οι άλλοι και δύσκολα επηρεάζονται από γνώμες τρίτων. Μάλιστα, παραμένουν σταθεροί στις απόψεις του, ακόμα κι αν αυτές είναι λάθος.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι πεισματάρηδες, αλλά κυρίως επειδή αγαπούν το πρόγραμμα και θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους στην ώρα τους.

Αν βάλουν έναν στόχο ή πρέπει να ολοκληρώσουν μια λίστα με τις δουλειές τους, τίποτα δεν πρόκειται να τους σταματήσει από το να το κάνουν.

Ωστόσο, δημιουργούνται προβλήματα με τους άλλους εξαιτίας του πόσο στενόμυαλοι είναι στην προσέγγισή τους. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό τους κάνει να αντιδρούν σε αλλαγές ή νέες ιδέες που δεν έχουν ελέγξει οι ίδιοι.

Σκορπιός
Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού είναι σχολαστικοί και γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια τα πάντα για τους άλλους. Αυτό τους καθιστά ικανούς να έχουν άποψη, την οποία -φυσικά – και δεν αλλάζουν.

Θα ακούσουν όσα έχετε να πείτε, αλλά ο εσωτερικός και εκδικητικός τους κόσμος, δεν θα τους αφήσει να δουν καθαρά και να παραδεχτούν ότι έχουν λάθος.

Μάλιστα, θα θυμούνται τη φορά που διαφωνήσατε μαζί τους και προσπαθήσατε να αποδείξετε το δίκιο σας.

Το πιο πεισματάρικο ζώδιο από όλα
Θα περίμενε κανείς σε αυτή τη θέση να βρίσκεται ο έντονος, παρορμητικός και φλογερός Κριός, μα όχι.

Την πρώτη θέση στη λίστα κατέχει ένα άλλο ζώδιο, το οποίο αν αποφασίσει κάτι είναι αδύνατο να του αλλάξετε γνώμη – όσο κι αν προσπαθήσετε.

Από τη στιγμή που θα «κολλήσει» με μία συνήθεια ή μία άποψη, τότε ξεχάστε το. Όποια προσπάθεια κι αν κάνετε για να αλλάξει αυτό, θα πάει χαμένη. Πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος για να συνεχίσει τη ζωή του είναι ο δικός του και κανείς δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη.

Ποιο είναι αυτό το ζώδιο; Μα, φυσικά ο Ταύρος – ο οποίος είναι τόσο πεισματάρης και ξεροκέφαλος όσο το ζώο που τον συμβολίζει.